big no

Varför är det ALLTID helg när man behöver göra viktiga saker.  : (

jorden ÄR rund

Det är lördag och klockan är 14.34 och jag och Ola har inte lyft ett finger åt städningen ännu. Imorgon flyttar vi ut från den nuvarande lägenheten och vi har sjukt mycket att göra. Nu har snöovädret dragit över staden igen och vi ska lyckas bära en säng med våra bara armar i 2 km. Det låter väl spännande. Typ som något alla vill vara med om.   Knappast

Igår fick jag nog allt visa vad en svenne går för. Arbetsmoral. Jag jobbade dubbelt skift vilket resulterar i ett arbetspass 7-21. Efter att ha gjort 14 effektiva timmar på Gilde kände jag mig jävligt nöjd och kom hem till Ola som ligger  i soffan och (som han beskrev det själv) helt enkelt  tittar på datan. Jag kände mig pigg som fan och hade inte alls lust att bara låta en fredag kväll passera. Hörde av mig till Pop och det blev ett par bärs på Garage, en näst intill nykter hemgång och en jävligt god natts sömn!

Lin, Agnes, Linda & Johanna sitter nu på flyget till CA. DEPP!!!


... men så var det ju alla "to do" idag. Som alla vet, hatar jag att packa.  Men man måste ta tjuren vid hornen och kanske lika bra att börja ...            snart



Jag ger dig:
Calvin Harris     Lyssna för helvete

vackra ansikten gör mig svag

... Så saknar jag ju förstås dom hör mupparna...

















Ni är så vackra :)

Nå:
Justice


suuuuun suuuuuuun suuuuuuuuuun

Efter att ha varit inne på jobb, utan fönster, i dryga åtta timmar går jag ut. Jag möts av det BÄSTA man kan mötas av i hela världen. Nämligen värmande solstrålar. Jag ler helt galet och ger det hela till och med ett litet glädjeskutt och August håller med.


Man kan inte dirket anklaga mitt ansikte för att ha sett alltför mycket solljus och dom få minuterna jag fick, kan jag i princip leva på hur länge som helst. Jag får det hela låta som att jag har befunnit mig i jordens mörker och äntligen hittat ut. äh

Jaja. Jag gjorde för ett tag sen en kraftansträngning i ett försök att hålla ordning på mina grejer lite bättre. Jag köpte mig en plånbok. Jag har inte tappat bort den en enda gång, men jag ha fortfarande som vana att lägga alla pengar och kort löst i fickan/ lägenheten/ väskan, vilket gör att det blir nästan ännu rörigare.

Jag har då kommit till insikt med att jag är nog jorden slarvigaste egentligen. För exempel, igår bytte jag till mitt svenska sim-kort i mobilen för att kolla om "nått nytt hänt", och VIPS så var bakluckan till mobilen helt väck. Ola hittade den lite senare. men JA WHATEVER!!
blaj blaj blaj

juste Oasis kommer till Roskilde, det är inte fel det.
Och Emmabodas hitills klara är inte fel det heller.
Inte Arvikas heller för den delen...

NÅ: Röyksopp

hejhej

fussball & öl

Jag kanske har lugnat ner mig lite nu. Eller nej, jag inbillar mig mest bara det för att jag vill att det ska vara så.

Ola äter straxt sin nionde korv för dagen. Det är inte dåligt det, numera bryr han sig inte ens om att koka dom. Öl dricker han också. Ungkarl. På tv är det någon random Champions League match , and I couldn't care less!

nu ska ja prata bort en timma med min mamma i telefon. Sen Godnatt!


idag är jag inte glad

Idag är verkligen en sån dag man ska akta sig för mig. Imorse vaknade jag med taggarna utåt och redan vid första ögonblicket irriterad. Irritationen var fullständigt befogad. Bägaren rann över när man vaknar för 110: ende dagen i rad (ja så många dagar har jag bott här) av byggarbete nedanför gatan. Då har man fan fått nog!

Det gick väl över senade? NÄHÄ, då tror du VERKLIGEN fel. Jag är minsann lika irriterad nu. Trots att jag är nyduschad och inte har gjort minsta kraftansträgning idag, så fullständigt osar det ARGHET om mig. Inte av någon speciell händelse eller något som jag ska sätta fingret på, ibland är det bara så...

Men bara för att ska jag nu lista mina värsta irritationsobjekt och sånt jag ryser ända in i benmärgen av (för att verka ännu bittrare):

- Ljudet av när någon annan än mig själv tuggar, så att det hörs alt. smaskar.
- Ljudet av att någon borstar tänderna får mig att vilja kräkas.
- Når någon använder sig av ett visst tonläge (helst ett mörkt sådant) till något speciellt ord eller när den ska säga något som den inte är helt bekväm med (svårt att förklara).
 - När nån säger förlåt efter varje mening utan ha gjort något fel. - När någon luktar illa omedvetet och inte gör något åt det (kan vara svårt om det är omedvetet...).
 - När någon ska lägga sig i min matlagning/ bakning.
 - När man skrapar med besticken helt frenetiskt på tallriken så att det gnisslar, om och om igen, för att få upp de sista mirko-tuggorna.
 - När den som är i min närhet är hungrig och inte vågar säga till.
 - När den som i min närhet säger att den är hungig och jag inte är det (förutsatt att vi ska äta tillsammans).
 - Har svårt att förstå hur man kan gilla katter och när den ser en katt ute eller nåt, försöker locka till sig den och klappa fanskapet.
 - KATTER


HÄR SKA DET DESSUTOM LIGGA EN BILD MEN BLOGGHELVETEN KRÅNGLAR FÖRSTÅS!!!

 bla bla bla...




Jag har tydligen svårt för människan.
 Inget är riktat till någon, så ni vet!

jag skulle kunna hålla på i en oändlighet men jag orkar inte, och jag försöker bättra mig. Tro mig!


 I guess jag bara är svår att leva med ibland

det här var då olikt

FANSKUKHELVETE! Jag vet, det är inte vackert att svära men om man är som jag, så måste man göra't.

Ibland är man bara så jävla trött på PRECIS allting! Exakt så känner jag nu. Jag ligger i soffan som något jävla mähä och bläddrar igenom bilder på min familj och det bara sliter och rycker i mig åt alla håll. Jag vill till Sverige. Jag vill till den dödstråkiga staden som bar mig hit. Nämligen Linköping. Jag har en hemlängtan som är så fruktansvärd sjuklig just för tillfället att jag inte vet varken ut eller in.




Tänk att få göra såhär




MEN

Jag stannar upp, försöker tänka klart. Min familj FINNS KVAR. Och nej, dom kommer inte glömma mig, tycka illa om mig etc etc. Mina goda vänner finns kvar, om än på skillda ställen till och med kanske på  andra sidan jordklotet,  men återigen, jag vet att ni finns kvar. Det ger mig den lilla gnista som behövs. Jag har valt detta själv och kan flytta hem när fan jag helst vill egentligen. Men ni vet. Ska det göras, ska det göras ordentligt!

Tur att jag gillar Bergen för övrigt!



LÖÖVELY syster!!!







Jag VET utan tvivel, att min syster har fött 3 av jordens vackraste barn!


Även jag har känslor...







Musik: MSTRKRFT

Sluttampen: Korvkvinnans (jagvetvemduär) kommentar i föregående inlägg vad KLOCKRENT!!! helst den sista raden... MOUAHHA!

gaypeople

Lin och Agnes har nu flyttat hem. Det känns tomt. Avskeden var deprimerande, dock var mitt och Agnes lite festilgare. Och såhär i efterhand är jag väldigt förundrad över hur mycket saker/ kläder jag har haft med mig egentligen. Jag trodde att det skulle bli tomt på prylar, men icke. Jag undrar verkligen hur flytten ska gå!

Jag och Ola är inge vidare på att locka folk så igår var vi 2 på en förfest hör i hemmet som stod härliga till! När vi steg upp imorse (läs: eftermiddag) såg det snarare ut som att det hade vart en ca 30 pers här. Det är så det ska gå till!

Vi tog oss iallafall till the gayplace, Fincken där vi möttes upp av Christian o hans brud (?) Amanda. Vi drack öl och shaka loss till sexig, tung electro musik. De va FEJNT de!

Nu ska jag återgå till det vettiga jag gör. Det vill säga ingenting.

.

det SUGER hårdare än vad jag någonsin trodde att det skulle göra.









du får: Teenage Bad Girl

NÖJD

För att stärka Agnes senaste blogginlägg måste jag med bekräfta att 2008 var mig ett jävla bra år. Detta kommer inte leda till nån jävla nyårskrönika nu i efterskott, men jag måste bara få det sagt. Jag tvivlar att ett år som 2009 eller 2015 skulle bli något i jämförelse, som 2008.

Visst visst ska man se framåt. Men jag deppar inte för't. Jag är bara så NÖJD med det året.

nudeltown

idag är jag inne på dag nr 13 i nudeltalet.

Wohejjjj


Nå: Beastie Boys

Det här inlägget tog 3 h att göra

Uppdateringsintensiteten går i vågor som ni kanske märker av.

I tisdags hade vi nått den punkt när vi sett på alltför mycket TV och suttit alldeles för länge vid datorerna.Någon av oss 4 får den briljanat idén att leka A Shot of Love with Tila Tequila. Ni vet, reality serien som har gått i 2 säsonger på MTV i hopp om att bisexuella Tila ska finna kärleken. Lin var Tila och resterande var tävlande. Vi gick minst sagt inför det och sprang runt och larvade oss i bikini för att sedan avsluta med en final på röda mattan. En videosinpelning finns.

(Nån som kan hjälpa mig med hur man lägger upp en video på bloggen?)



Tila, Tila med tävlande på röda mattan & Ola med tribal tauering (som åkte ut först)!




Men sen i fredags då. Det var utflyttningsfest för hela slanten. Vi hade bytt dag från alla hjärtans dag till fredag den 13e,  eftersom att inge kunde komma på kärleksdagen. Inte kunde dom komma på fredagen heller. Det var jag, Lin, Ola, Axel, August och Rasmus. Och nog var det egentligen. Det blev ett härligt slag som var utan dess like. De sista (bland annat jag) gick inte till kojs förutom 5 på morgonen, andra "somnade" lite tidigare. Det var DEILIGt!




(Min personliga favorit)


fashion, trött & en del får inte nog av en


DANCE







Bilderna talar mycket för sig själva.



Nu ska vi se på Skönheten & Odjuret.

Imorn flyttar Lin hem : (



Akkurat nå: Boys Noize






mode säljer

HAHAHA!

Igår glömde jag att lägga ut dagens outfit. Såhär får ni gårdagens outfit:


Agnes: T-shirt; Burberry, tights; Gucci & Tröjan är från Dolce Gabbana.




Jag: Linne; Michael Kors, tights; Gucci (lika som Agnes), tröja; Armani, solglasögon; Lacoste & strumpor; Karl Lagerfeldt.

I bakgrunden ser ni även delar ur min feta shoppinghög.



inspiration; Blondinbella

bilder

Nu är det dag nummer 9 i nudelordningen. Det är fortfarande jäkligt gott! Med lite fantasi, kan jag nog äta det livet ut.

Senaste happenings är ett besök på den fräscha lokalpuben tillsammans med Lejn. Detta var i fredags och vi tog varsin drink (slog på stort) och betedde oss som två vuxna människor. Norskar av det manliga könet, gjorde oss sällskap till bords. Tog emot en öl av Herren sen begav vi oss hem och åt Daim, och titta på Ulla- Bella och solstollarna.

I lördags var det andra bullar. Agnes och hennes mamma kommer hem oväntat till oss icke-påklädda, nyuppstigna och ovårdade rester. Jag som ville göra ett så gott intryck. Äsch då. Jag insåg att Kerstin  faktiskt också är människa!  (höhö)

Agnes gled iväg på ännu ett påkostat restaurantbesök och vi här hemma taggade vi pre-party tillsammans med Christen, med mycket fuck-the dealer. Senare gick på Fincken, Bergens omtalade gayklubb. Stället är NICE, bra musik!!! Efter stängning Bosktavligt löper jag och Lin hem. Jag lagar middag till det hungriga sällskapet och vi slafsar i oss och avslutar med att titta på Sällskapsresan- suntrip.

        Jag är E-type, lin är gogo-dansaren.


Pop, flyg Lin FLYG! & dirt-dancing lyftet.


GAY


BORN TO BE SHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP!!!!


När vi vaknar har Crisse smugit hem och vi äter en stor o näringsriktig frukost/ lunch/ middag/ efterrätt. Dessvärre var städningen ett faktum.

Det fick Ola smaka på efter att ha vält ett ljus, fyllt med stearin över golvet.

Måndag och det var en dag i shoppingens tecken. Heldag på stan med Lejn och Ola. Jag inhandlade både behövliga och obehövliga plagg. Men det var jag värd. kanske.

Idag tisdag och jobbet har, som vanligt, varit sjukt underhållande och stimulerande. Idag har jag och Max delvis stått ute i -10 grader och öst koblod i mängder om flera 100 liter, med koagulerade klumpar i. Vi har även öst kolevrar i blodpåsar i en container. Baltigt värre. Och den lukten! Oförglömlig.

Ser numera ut såhär:


och nej det är inte som ni tror, jag är bara glad i mat.



Jag har även fått plåstra om Max röv efter hans dumma upptåg.




Akkurat nå: Kraftwerk

ÖLRIGHT

Jaha. Då fick man sin lönespec på mejlen, och förväntansfull som ett barn på julafton öppnade jag mejlet. Till min stora förvåning blev jag mäkta besviken. Jag hade jobbat som en gris och tjänat ihop 23 900. Men ack vad jag hatar skatt. Jag betalade hela 39 % i skatt denna omgång och fick dessvärre bara ut 14 000. NÄSTAN 10 000 KR I SKATT! Det är vad jag fick i månadslön hemma. Det är ju helt sjukt.   Tycker jag iallafall.




Ikväll ska vi på gayklubb.

ojaba

Idag börjar jag kl 2. Underbart att få sova ut en minut längre än 5.
Agnes föräldrar kommer på besök idag, spännande!

Nu bli det nudlar.

Inläggets musikk: Kavinsky

nudlar är det

Hej. Internet lägger ner med jämna mellanrum och det irriterar mig något förbaskat!
Inatt vaknade jag av en fnittrande Agnes och en mansröst (?) instapplande ivårt hem cirkus 03.31. Han gick lika fort och bra var väl det, vi hade ju inte direkt något utrymme att förvara honom någonstans.

Agnes kom in till mig på min beodran och förklarade det hela. Hon doftade den där ultimata lukten av drickat man kan förtära, som ni vet, som man blir lite glad av. Alkohol, ja just det, så heter det! Hon var i alla fulla fall söt, så allt var i sin ordning.

Dagens variant av nudlar har tyvärr inte infunnit sig ännu. Så ge mig gärna tips! Äta, ska jag göra!

Just nu sitter jag och är mest depp för att jag inte befinner mig på den östra sidan här i Norge, närmare bestämt i Oslo. Bloody Beetroots spelar där och jag kan inte tänka mig att det blir annat en ett jävla röj. Well, nån gång åste ju även jag bita i det sura äpplet och stå över ett kast.

Nu ska jag nog städa i ordning lite och sen blir det nog film...

En ny grej här blir "inläggets musiktips". Mycket vet ni nog sen innan att jag lyssnar på, men ja skitsamma.

Idag.
Digitalism


zoombie

Lite tankar innan läggdags, jag vet att det är tidigt, men jag börjar gå mot (med?) åren.

Jag håller på med ett litet (ofarligt) experiment med mig själv. Jag ska se hur många dagar i rad jag kan äta nudlar, utan att bokstavligen spy på det. Jag är inne på dag nummer , tror jag.
Lägesrapport; nudlar är fortfarande gott, men rätt så tråkigt. I alla fall idag. Därför spexade jag till det med lite morätter och lök. STANDARD!

Det är inte det att jag är snål när det gäller mat. För är det någon utgift jag inte blygar på, så är det minsann mat. Jag och Ola har bland annat kycklinfilé och falukotte i frysen. Jag har helt enkelt blivit lat. Min passion för matlagningen är just nu i en down-period, sorgligt nog. Det är tur att jag åtminstone har börjat baka lite smått igen.

Nåväl. Nyss såg jag Kärlekens språk och för nån vecka sedan såg jag och min familj Fäbojäntan tillsammans. Mäkta underhållande och sex är roligt. Minst sagt på film.

Diana har skaffat katt, och det gör mig sannerligen ledsen.

Förresten, jag har inte alls klippt mig...

Godnatt


Malibu

Nu har vintern kommit till Bergen, igen. Inte hänger jag läpp för det. Jag gillar ju snö.

Jag har klippt mig. Eller rättare sagt Lin har klippt mig. Inget mera långt rött hår utan numera kort, mörkbrunt. Kände att det var dags att förändra sig lite...

Jag har lånat "Liftarens guide till galaxen" av Martin och ska nu ta mig för att läsa den, på norska. Vi får se hur det går! Annars det här med att läsa böcker har bare blivit mindre och mindre ju mer tiden går. Vilket är synd. Man blir ju så klok av att läsa! (gäller det skvaller också?)

Nu kom Ola hem, efterlängtade Ola. Inte Laxchief. Ola har vart och jobbat idag.

Dubbat kan nog vara det värsta som finns. Inte om det är animerade filmer för då är det inte lika tydligt med munrörelserna, men annars. Fy fan vad det är vidrigt!

Pratar med Roem, från min gymnasieklass, på msn. Hur underbar var inte gymnasietiden egentligen? All ångest, press och nervositet är som bortglömd och nu minns man bara sin härliga, underbara och saknade klass...

ursäkt

På grund av en förfrågan via en kommentar från Stockholms län eller Linköpings län (spåra IP-fick 2 svar :S)  ska jag nu lägga upp en "mindre mordiskt" bild på mig själv. Då den förra verka stötande.

Ursäkta mig.





Här ser jag knappast farlig ut.

Förresten, till frukost åt jag nudlar. Det är nu 5:e dagen i rad tror jag och totalt har jag nu konsumerat närme 10 paket nudlar. Det ni!

dethärärjag



Det här är jag. Jag är inte blond och jag ser absolut inte ut såhär på riktigt i vardagen.
Husfrun aka Laxchief lagar dagens föda, nudlar, till mig. Det är gott. Nudlar är underskattat.

sådeså

Lisette knows better than best!

sådeså

Lisette knows better than best!

RSS 2.0