Mot Bergen

Usch! Inatt har jag sovit som en påse skit, inte mycket med andra ord.
Drömmer dom mest hemskaste drömmarna någonsin och det stör mig något fruktansvärt. och gör mig en smula rädd.

Jag vill inte dela mina drömmar för då kan folk tänka att det kanske är sant. Fast det inte är det.

Mitt huvud är som i en dimma, som att jag vore full/ bakfull idag, vilket är helt omöjligt. Jag är rädd för tåg och flygbyten idag. Kanske är jag för snurrig för att ta mig fram?

Äsch då, jag klarar mig alltid.

ohoj!

23 december, klapparna inslagna (äntligen), huset städat, "möten" avklarade. Jag sitter på loftet, "chattar" (uffigt ord) med min kära och käkar den bästa mörka chokladen i mit liv. Imorn är det julafton, och jag känner inte ett piss. Jag är ledsen, men jag måste nog tillhöra kategorin "för gammal för julen". Inför julen har jag mest fasat, stressat och letat. Men jul för mig i år kan nog ändå vara den bästa på länge. Jag är hemma. Tillsammans med min familj och det är snö.

I söndags efter att ha vart ute i snön o lekt med mina smulor kom David och vi hängde resten av dagen, kärt återseende och mys med hans mami. Där jag drack det godaset kaffet i mitt liv.

Bosse i sin mors kök



Måndag
och det var dags o få träffa min bÄlla. Hon drar med mig till Arnebo och jag blir som vanligt gödd med choklad o diverse. Granen ska kläs och vi trådar julgranskulor så att alla får maxa sitt tålamod.

Sjukt nice med snö- och bÄlla



Tisdag; Hälsar på på US, gamla jobbet ISS och allt var som vanligt. Kidnappar med mig syrran och käkar sushi på Kikkobar. Inte att rekomendera, då jag är numera van med Goumétsushi från Bergens bygd :P. Möter sedan upp de tre musketörerna Daniel, Egil och Calle. Som jag längtat. Ett pizzaköp senare befann vi oss utanför L. Uhlins hus i Slaka och önskar en God jul. Vidare hem till Calle en stund och sen for vi in till Linköping igen där jag mötte upp Caz. Cazzilicious och jag "ölfikade" och blev i god stämning så att vi glömde bort snöstormen som piskade oss i ansiktet vid avskedet.



Och väl framme till dagens datum. Träffat Calle, Sebbe och Lin för lite planering. Och Jesus Amalia vad jag längtar.

Men nu ska jag varva ner med min familj i soffan, dan före dopparedan.
God Jul!

snööööö

Igår klädde vi julganen (av plast) som har hängt med några år. Riktig gran luktar äckligt.






Idag har jag och smulorna vart ute och lekt i snön, tyvärr är det ingen kramsnö, men änglar går fint o göra.





min älsklingar! :) <3


-19 och det är inte kallt

Jag är tillbaka. I Ljungsbro, i dom brutala minusgraderna, i julvimlet och framförallt hos min trygga familj. Efter att ha vart nära på att missa planet och vara allmänt förvirrad lyckades jag ta mig enda hem till Linköping.
Nyanländ till Lkpg plockar Mattias upp mig och vi tar en sväng på Biltema. Denna fantastiska butik Biltema ( inte alls lika bra som Rusta, ÖB och liknande men ändå) och jag häpnas gång på gång av de låga priserna och tanken av att slippa lägga på cirkus 20% pga valutan.

Jag fascineras av att snön ligger vit ÖVERALLT!!! I Bergen har inte en snöflinga släppts men här minsann finns det så det räcker och blir över. Temperaturmätaren visar -19 grader och jag befinner mig i himlen.

Lyckligt som ett (lyckligt) barn kommer jag hem och möter resterande och jag är inte långt ifrån att släppa ifrån mig en tår. Klyschigt nog.

Tog lördagen (tillsammans med resten av Sveriges befolkning) på IKEA/IKANO med Diana och fixade dom flesta julklappar. Resterande fixas idag, för att bli färdig med jobbet.

Idag har Ola födelsedag! gratulerar.


Nej jag orkar inte skriva mer.
hejs

(Jag saknar Even jättemycket)


Bursy

idag, 13edecember, Lucia och det allra størsta før dagen; Lin har bursy !!! Idag blir hon 20, det firades igår med pompa o ståt!

Det blev trerætters;
Førætt; Kræftstjærtsrøra på baguette
Varmrætt; Potatisgratæng med lax- & grønsaksspett, tzatsiki, sweetchili sås och sallad.
Efterrætt/ Dessert; - Kladdkaka tæckt av græddeoch toppad med bær och vit choklad. - Cheesecake med bær och vit choklad.

Æckligt jævla proppmætta førflyttade vi oss till soffan o folk ramlade in. Dær trøck vi i oss lite mer av chips o godis så jag var tvungen att ta pauser o stå upp før att inte spræcka klænningen och før att kunna andas.

Men nu från maten øver till drickan.
Det dracks øl, vin, mojitos och cider. Lin var den som var mest på lyset och har inte lært  sig att anvænda kortkort. se bevis nedåt.

Likte en skock med får tog vi oss (næstan helt) smærtfritt vidare till Hulen dær det vankades øltømning. Det var billigt, farligt och alltfør lættdrucket. Efter många kortdrag i baren var vi alla rættså rejælt rundaom føtterna och glada i hatten.





En førjævla go kvæll!
peace

RSS 2.0