Nutella i min... vaddå för nåt?

PULLA SÅKLART!
Emmabodafestivalen 08 resulterade i många fina album, låt och band titlar! Bäst av allt var just, Nutella i min pulla, och det kom senare att bli vårt bandnamn! Nu är det så att vi inte har ett band, som i musikband at the moment och därför får namnet leva vidare som bloggnamn!

Ett stycke kändis. Vår synthare- Emokuken

/Pacman

Motsats?

Hmm, när människor försöker att vara artiga ibland vid "hejdå-andet" kan de använda sig av ordet; Adjö!
Idag när en random sjukskötare sa Adjö till mig, när jag just skulle lämna deras avdelning, kom jag att tänka på, Vad är motsatsen till detta ord?  Kanske Goddag? Men det är fel för det ger en tidsuppfattning av dygnet likaväl som Godnatt gör. Adjö kan användas närsomhelst. Jag vågade inte heller fråga honom vad motsatsen kunde vara, men risk för att bli dömd som någon konstig typ, nu när jag äntligen lyckats slicka in mig hos dom så bra!
Det är därför ja nu vädjar till er, HJÄLP!
Tanken släpper mig inte.

/Pacman


Vad hände med Multipass?

Egentligen har det aldrig riktigt varit accepatbelt att tycka om Linköping som stad med dess kulturella utbud den har! Men för ca ett år sen fann det något som ALLA, tom vi som var sjutton då och gjorde allt som stod i vår väg (vilket betydde att jag fick fjäska SÖNDER för herr Sami), fullkomligt älskade. Vi hade Multipass!


När Mutlipass dog, dog Linköping!



RSS 2.0