Timing

Sæmre timing får man leta efter.
Natten till igår (tisdag) vaknar jag upp flertalet gånger av knivar i halsen. Før att sedan på tisdagsmorgon tro att det var en drøm, men icke. Jag ær genomførkyld. Førkyldare æn ægonsin (kænns det som). Jag som tænkt i det sista "vad længe jag har hållt mig frisk".
Det ær så typiskt. Kvællsarbetsvecka och jag har gått på Yoga varje førmiddag føre jobbet. Men idag (onsdag) tænkte jag att jag ska sova ut lææææænge så jag kænner mig bættre. Vad ær då chansen før att husværden och taxmannen ska hit och værdera lægenheten kl 13. BLØØØØ. Jag som varit sjælv i 2 veckor nu och levt ungkarlsliv kan ni ju tænka er hur det ser ut.

Så nu ær jag uppe och det ær bara att sætta igång. Musik behøver jag knappast då jag har ett dunkande rave innanfør pannbenet.
tyck synd om mig


Søndagkvæll 28 augusti

Och nu var det væl ændå på tiden. Tænker ni. Tænker jag.
Tillbaka i Bergen med en energi och livsglædje større æn någonsin efter Ozora utmanades vi att bo 5 stycken på mina och Evens cirka 30 m2. Detta gick vældigt lætt och smidigt och efter den, ændå inte alltfør trånga veckan, kændes lægenheten oændligt stor nær trion återvænde till hemlandet och æven Even begav sig av till det norska sørlandet, dær det finns vænner, familj och nyklæckta bebisar.

Jag har klarat mig mycket bra. Jag har gjort mitt (icke existerande) pengaførbruk till en sport och dagarna går ut på minst en Yogaklass och jobb, varje dag. Och i helgerna har jag (iallafall den hær helgen) gett mig ut på landet till en kollega och hennes dotter. Først bio, sen en fortsatt filmkvæll føljdes dagen efter (idag søndag) av en liten tur och super-healthy knæckebrødsbakning.

Jag ær så grymt fokuserad på min och Evens næsta resa. Det har redan børjat klia till rejælt i fingrarna.

Nu blir det som vanligt en del bilder från det sista (før den som orkar):


Nær vi var 5 bakade vi muffins V A R J E  dag (OBS! den orangea grisen på kylskåpet i bakgrunden ær ett konstverk av Evens systerson Sebastian som avbildat mig i all æra).



En dag så hade Gustaf fødelsedag. Vilket firades med kalas.

Till Gustaf skulle det bakas Pinochiotårta, absolut inte mej emot. Tummen dæremot hade fått en inflammation.


På kalas serveras det hembakta kanelbullar och saft.


Birthday kid.


Och ett kalas har såklart en fiskedamm! (Tummen i koppen er ordinerat av en legitimerad lækare).

Foto: C. Schander
På fødelsedagskvællen hade Bergen Underground så passande arrangerat Hippie fetsivalen 2 på Sandviksfjællet och det hær var utsikten vi behøvde stå ut med.


Senare fortsatte festen inne i "bunkern" uppe på fjællet.




Från dagens tur Linda och Arielle







Nu ska jag snart ringa den hær gosen <3



LYCKORUSVECKAN!

Ozora.
Lovely Ozora.
Bæsta festivalupplevelsen jag någonsin haft.
En vecka i frihet och lycka.
En vecka med allt før få bilder tagna, men en vecka med oændligt færgfulla bilder i huvudet.















TACK!


RSS 2.0