hej

om ca 30 min far vi till Roskilde och frihet i en dryg veckas tid.

vi ses

punktum

min hjänra har aldrig förr upplevt ett sådant kaos som den gör nu.

Imorn drar jag på Roskilde.

fett

punktum

min hjänra har aldrig förr upplevt ett sådant kaos som den gör nu.

Imorn drar jag på Roskilde.

fett

punktum

min hjänra har aldrig förr upplevt ett sådant kaos som den gör nu.

Imorn drar jag på Roskilde.

fett

punktum

min hjänra har aldrig förr upplevt ett sådant kaos som den gör nu.

Imorn drar jag på Roskilde.

fett

2late

01.43 . Jag sitter i vardagsrummet och det är tyst runt omkring mig, trots att två kära svenska ansikten har flyttat in hos mig och Even. Dom är trötta efter den långa resan, det är mer än förståeligt.

Ja hursomhelst, jag sitter mest uppe för att jag inte orkat ta mig till duschen ännu, och att det är en alldeles för ansträngande trappa upp till övervåningen...

men okej, jag erkänner. Egentligen är det mest för att jag vill att Even ska komma hem.

ups and downs

Lugn och go stämmning. Men samtidigt ett inre kaos, också samtidigt inte.

CO2

Ett samtal. Jag befinner mig på Ikea och ringer till Even för att fråga om vilken sorts batterier det är som passar i hans badnspelare. Jag får inget riktigt svar. Varpå jag frågar:
- Är det någon annat herrn kan tänka sig från Ikea?
E svarar: - KAKTUS!

Ja så nu har vi fått in den första växten i det här huset, 3 kaktusar. Vi ska döpa dom. Förslag på namn? hjälp, tack

indirekt till vikingen ;)

Jag tänkte bara säga God natt och berätta att nästa vecka kommer jag ha ett normalt fungerande liv med normala arbetstider. Det vill säga med start 07- och ordinarie slut vid 15. Det glädjer mig!

Helgen har vart go den med, så jag har ingenting att klaga på för tillfället. Jag har nog allt jag behöver egentligen, fastän en del befinner sig på avstånd så är jag rik. Rik som fan!



god natt min kära!




antoher sunday "morning"

Igår var det lördag och jag hade bestämt utgång med Chris. Vi möttes inte förns kl 1 och hade då en intensiv dryg timma att dansa oss svettiga till. Det blev "catch up" dricka för Chris som inte hade förfestat i form av shots (i plural), captain morgan/ cola, ale osv..

Det slutade i att jag trots det gick plus allt som allt under kvällen då jag fick pengar av en herre som ville att jag skulle köpa till honom i baren. Tydligen fick han inte det själv, då han var skapligt full, eller så ville han bara ha Chris för sig själv. Snäll som jag är gör jag det och självklart behåller växeln. Ibland är jag en jävel.







Jag hoppas på att mina småsmuffor från Sverige ringer snart...

VARNING!!! - självberömmelse

För första gången i mitt långa liv kan jag säga att jag är så JÄVLA stolt över mig själv. Att jag är flink och mycket bra på det jag gör, det vill ju iochförsig säga, jobba!

Jag har (som alla säkert redan vet) jobbat 45 h i de tre senaste dagarna( mer timmar tidigare i veckan också). Det vill säga att när klockan blev 21.00 igår kväll jublade jag som aldrig förr, det blev ju helt plötsligt helg!

Stressfaktorn den här veckan har varit lååångt över gränsen , jag får nog seriöst snart börja leta efter gråa hår.

När jag jobbar på Tine får jag beröm och erbjudande (eller rättare sagt en order) om att träffa lagerchefen för att dom vill att jag ska börja jobba där på heltid istället för Gilde. Det gör mig väldigt gott att få höra sånt. Jag har även nu de två sista gångerna fått vara ansvarig för upplärning av nya vikarier. JAG? varför jag? jag kan inte hälften av vad de ordinarie kan, men jag ska erkänna att det ger mig lite bekräftelse och självtillit (även om det inte är så avancerade arbetsuppgifter). Det som känns så lustigt är att dom som jag har lärt upp har vart i åldrarna 23 & 27, och själv är jag blott 19 torra år.

Vidare till Gilde, där kommer också ordinarie personal och ber mig lära dom hur den nya PDA:n fungerar och när dom har gjort fel inne i vektsystemet så BER DOM MIG om hjälp!

Jag är stolt, jag är flink och jag är framförallt glad.

Jag varnade er för ett självberömmande inlägg.
Nu kan ni glömma det här.

LOL!!1

søndag "morgon" , klockan ær iochførsig 15.43, alltså inte morgon. Men WHÆVVÆÆ..

Ser ni en sjukt cool grej? Jag ska hjælpa er.. --> ØØØØØ, ÆÆÆÆÆÆ.. norska bokstæver.
Nej, jag har inte blivit tekniskt och førstått mig på hur jag ska lyckas med detta
 på min egna data, utan jag sitter vid en tvættækta norska laptop, Evens, vems annars?

Hursomhelst, jag tycker det ær coolt iaf.

Jag sitter i soffan, Even djar så flinkt (love generation) och vi samlar ihop de sista krafterna till att ta tag i dagens projekt, STÆDA! (suck)



nææ fy vad tråkigt inlægg det hær blev, men det kommer mera uppdateringar senare om hur helgen vart osv. Jag vet att ni knappt kan bærga er.

hejsålænge



hejsvejlingonkaviar

javel javel. Sverigebilderna kommer inom några minuter i ett album på facebook istället för här (2bad4UAgnes), men en kan jag bjucka på här:




några av föregående inlägg har uppdaterats med några få bilder.

ja ungefär så


hej då och

Puss

pingsthelg

Jag är fortfarande äckligt förkyld och det verkar ALDRIG ge med sig.

Helgen har vart fantastisk.

Fredag:
Jobb till 21, sen möter jag Johannes på bussen hem och vi går förbi Sofia's kollektiv där det var full party igång. Snackar lite skit i ett par timmar sen beger oss hemåt. Jag gör som vanligt bara en snabbvänding hemma sen möter jag Even och vi tar oss en öl på byn i sommarnatten. Möter upp Saiha och beger oss hem till honom och hans vin, men Saiha var trött och somnade ifrån oss och vi gick hem.


smurfen & mongot

Lördag:
Evenlito packar ihop sina ting och flyttar in till mig. Vi är numera sambo för jag vet inte hur länge det blir. Time will tell. Det känns bra!

Efter att ha burit och slitigt tar vi oss ner mot byn och käkar på en kinarestaurang i den stekande solen och sedan hänger med Sofie i nygårdsparken. Kvällen tar oss senare mot Spesial och en öl, Sofie är trött och åker hem, jag och Even "går på konsert" på Hulen i 10 min, sen går vi också hemåt.

Söndag:
Dags för städning av Evens lägenhet och få klart det sista och det fixade vi med glans och bravur. Sen käkade vi pizza och mötte Saiha för ett par utepils. Gick vidare till Waagen och får ett strålande karaokeframträdande av Saiha och jag och Even tar sedan bussen hemåt och ser på Trainspotting.


Och nu är det måndag morgon jag sitter i vardagsrummet och hade hoppats på en msn-date med Lin o David men båda blygade visst. Even ligger fortfarande där uppe och sover.

hejochhå

Resan tillbaka till Bergen var en mördarresa. Helt fullständigt jävlig. För det första får jag åka en omväg. Från Linköping med buss till STOCKHOLM, sen där vidare till Oslo, och sedan Bergen. Men det fanns ett STORT plus att det blev så. David vännen skulle ju ta samma buss hem till sitt i storstaden.

Men så i Stockholm händer det. Jag blir sjuk. Så fort David har lämnat mig bryter en fullständig förkylning ut och eftersom det var en nattbuss med inga lysen tända och alla sover, så vågar jag inte ta mig till bussen toalett var 5:e sekund för att snyta näsan. Det blir tröjan som får offra sig.

Jag frös och jag svettades i omgångar och jag kände hur febern bara steg mer och mer och jag var helt matt. Hursomhelst jag kom fram till Bergen och fick för första gången i världshistorian sjukanmäla mig från jobbet en dag. Men det var verkligen välbehövligt.

Resten av veckan jobbade jag på, ibland även dubbelt trots att jag ibland vaknade med febern på topp. Det är mycket som ska till för att ja ska ge vika.


RSS 2.0