Hallo!

Fødelsedagspresenten-Berlinturen med Even var obeskrivlig, i dess positiva benæmmning. Hostel/Hotellet vi bodde på, Plus Berlin var allt du kunde ønska dig och låg precis i ett område som føll oss i smaken som handen i handsken (utan att jag hade en aning i førvæg vad jag hade bokat).


alla feta bilder finns på facebook

Mænniskorna, attityden, stæmmningen, kænslan, klubblivet... you name it och allt var klockrent. Lovprisar Berlin.

Tankaroch gøromål om framtiden.
-Har fått garanterat jobb året ut- kan sænka axlarna ett hack (næstan FØR mycket jobb just nu)
-På fredag væntas besøk av Evens syster och væn før att røja på Infected mushroom konsert på lørdag.
-Reser upp till Lofoten i nordnorge och hælsar på Evens mamma i oktober och færdas med hurtigruten ned till Bergen igen.
-Besøk från syrran i november?
-Hem øver jul.

Dærefter ær allt kaos. Eller inte kaos, mera løst och oorganiserat. Tanken har varit att resa med Even från feb-mars o 3 månader framøver till Indien, Nepal och ev. Japan och Filippinerna.
Nu har vi tænkt oss studera tyska i Berlin ca 3 månader før att få kænna på o få bo i Europas coolaste stad! Och detta ær tænkt till våren/sommaren. Så kanske væljer att gøra Asienresan kortare och mindre omfattande och sen Berlin efter det.

Som sagt, inget ær på plats, men jag ær mer taggad æn någonsin!

.

Åker till Berlin nuuuuu :)
hejs!

Viktor får cred.

På backsidan fanns i veckan ett nytt ansikte med på träningen. Victor Helsing, född så sent som 1994, har flyttat till Vetlanda från Linköping för att gå på hockeygymnasiet och redan visat framfötterna så pass att han nu tränar med A-laget. En talang att hålla ögonen på med andra ord.

Kælla: http://borovhc.com/


Fina ord. Det finns alltså talang inom sporten før något stort i slækten! Min bæsta Viktor! (stolt moster)



Idag har jag o even vart en svæng i stan. Køpte lite ringar o en tshirt med ett hål i svanken typ. Låter konstigt, men pretty nice.




Saknar er!!!

RSS 2.0