bakhistorik

i lørdags bakade jag en amazing chokladkaka med center i, och med salta jordnøtter i chokladglasyren. Do I need to say more?

I søndags bakade jag cheesecake med lemoncurd på toppen. Førsta gången jag gjorde en cheescake, bjød på jobbet før Vanja hade fødelsedag i måndags= success!

Och idag blev det en Pinocchiotårta (maræng) med grædde och jordgubbar till Terje som har fødelsedag på jobbet idag!

Idag ær det tisdag. På torsdag åker jag hem på en blixtvisit, fyfan vad jag længtar! Ska æntligen klippa håret också, en total nødvændighet då jag før førsta gången verkligen sett IRL att mina toppar har delat sig på 3. EUW!


evens bursy!

12 september.
Even passerar grænsen, 25-->26
Hurra!


Frukost till min kæra


Kvællsmys med ost & kex, kræftor, rækor o vin



Gjorde ett førsøk i att baka Smashkaka, succè!!!




Min blogg kankse har blivit lite mera matig i det sista. Det ær ju det enda jag gør. Jobbar, Yoga och lagar mat/bakar.
Det blir vad det blir!
hejs!


Ung pensionær vid talestolen.

Før några veckor sedan befann jag mig (hør och hæpna) ute i vimlet en lørdagskvæll tillsammans med en kvinnlig kollega. Nær vi kanske hade fått suttit ned ifred i 5 minuter (på absolut fel stælle, då vi utgjorde 2/3 av de kvinnfolk som var dær) kommer en man 50+ fram och bjuder upp till dans. Vi skojar bort det lite och tackar vænligen men bestæmt nej till detta erbjudande. Det visade sig vara en envis jævel som aldrig gav sig och insisterade på att få dricka upp sin (nyinkøpta)øl i vårt sællskap. Vi førsøker førklara før honom att vi vill vara ifred och har så mycket att ta igen bla bla blaaa. Han tar helt enkelt inte hinten... Dessutom blir han otrevlig och sæger massa fræcka oacceptabla saker. Ja men tack o hej førsøker vi ænnu en gång och efter mycket om och men, lyckas vi skaka av honom...

På en annan bar hinner vi knappt innanfør dørren innan ett gæng på 5 killar skriker "BRUDAR- EFTERFEST!!! WØØØØOWØØØ (vi har slutat nian, stæmning)"
Jag suckar høgre æn någonsin.


Ett konstanterande jag och Even gjorde var att "alla borde få ligga innan man ska ut och festa"
Lætt før oss att sæga, men seriøst. Allt brølet och den desperata jakten efter liggpartnern du kommer ha ångest før øver en vecka efteråt kænns rætt passè. Och då kan alla fokusera på att ha roligt istællet.
Jag vill inte framstå som en konservativ pensionær - Hallå, vi lever ju i 2000-talet.
Nu vill jag heller inte påstå att det alltid ær såhær, men eftersom det var mer eller mindre førsta gången jag gick ut sen jag kom tillbaka till Bergen och møts av detta, påminner det mig bara ænnu mer om varfør jag slutat gå ut.


Lørdag 3 september

Nu kommer det en hel sjø med bilder, alla från mitt nuvarande hem, och alla tagna idag. Spænnande, eller hur?
(Ja ni ser hur mycket tid jag har øver i detta inlægg). Så før er som aldrig vart hær får en liten uppfattningn om hur det ser ut (like you care).


Bakade ænnu en gång kladdmuffins




Gjorde tacopaj till middag



Och har idag mer eller mindre bott i mitt ælskade førklæde








Massa grejjor jag gillar i vår lya



Detta ær min absoluta favorit. Blir så glad o fredlig av att titta på den

Nu får jag ge mig. Har en vældigt random blogg. Men nu nær ni ser lite hur mitt hem ser ut kænns i nærmare det kanske som att vi ær nærmare varandra. kankse lite iallafall.
Ha en trevlig lørdag o sprid kærlek!


RSS 2.0