gårdagen - måndag 30 maj

Even och Viktor hemkommna gick vi en fin promenad till Berg och spelade minigolf, fika o hade det vældigt trevligt.







Min kær ær tillbaka hos mig :)



Framåt kvællen møtte vi massa trevliga mænniskor hemma hos Gabbi och grillade och bara hængde. Det var jækligt trevligt och det kænns faktiskt riktigt trist att læmna Linkøping før en gångs skull.



Fina 


summa summarum

Jag såg på hemkomsten som jævligt tråkig och vadfanskajaggøranudå men, den visade stig bli jævligt skøn då två førhållandevis nya personer døk upp i mitt nætverk- Linnea och Pær. Två karaktærer som fattats i mitt liv. Har spenderat flertalet skøna dagar/kvællar med den hær fantastiska duon. tack!

En sak som jag børjar inse mer och mer som jag definitivt lærde mig i Indien ær att leva i nuet. Sluta oroa sig och bara må bra. Før så jækla bra som jag mår nu har jag nog aldrig gjort. Visst, det ær tråkigt att tænka på att jag ska tillbaka till Bergen bort från allt o alla snart igen, MEN just nu ær det så bra så varfør sabba det med onødiga stressmoment.

Even reste tillbaka till Norge och sina slæktingar, och jag har sysselsatt mig med mycket. Træning, småtjejerna, træffat en hel drøs med gamla vænner och bekanta, træffat massa nya fina mænniskor, besøkt David i Næssjø, besøkt Viktor o Mirre i Vetlanda och hæromdagen var jag i Ørebro och hælsade på Bella.

Något som ær lite tråkigt ær att den lovprisade duon (L&P) sticker till Sydamerika alldeles straxt så dom uteblir resterande tid av Linkøpingshænget. MEN och återigen MEN, Jag och Even har køpt flygbiljetterna till Ungern i augusti eftersom vi ska på Ozorafestival OCH Linnea har med kirrat sin biljett så nu væntas bara Pærs bekræftelse før ledighet. Det kommer milt sagt magiskt!

Droppar lite random bildet från veckorna som gått;

Såg på nær Egil jammade i Tages hørna

 

Det var fint sommarvæder så ja bakade o hade picknick mys med stans alla ungar :)

 

Åkte med moster hem till kusin Jennifer som flyttat hemifrån

 

Hælsade på David i Næssjø...

 

...och mupparna i Vetlanda

 

Hælsade på Åke hos L&P nær det var fest!

 

Besøkte den hær finingen i Ørebro

 

O fina babben med sin søta mage :)

 

Ikvæll ska jag o syrran ut på egna styr, go middag, ska bli mycket trevligT!

 

 

 


-


Nostalgi

Fick ett par av Diana på mejlen från "ungdomstiden". Njut!

Året var 2004 och vi var på Hard Rock cafe i Berlin



Samma Berlinresa



Samma år (tror jag) och vi åkte till Liseberg



Berlin


Viktor 1999



Fyfan så rutten man var, också i Berlin

-


Körv

den underbara körven jag slet i mig, det första jag gjorde på Arlanda!




Kärt återseende med David i La huvudstad (Lin med, men fick ingen bild på henne)



det ska börjas tidigt ;)

across the world

m

skrivkramp

Bollywoodgrejen hade jag kunnat vara utan. Informerade att vi skulle ha en koreograf som skulle lara oss dansa bakgrundsdansen till huvudrollsparet var en logn. Vi blev korda tillsammans med 10 andra vilsna turister till NB studios, dar de flesta Bollywood filmer spelas in, efter att ha kommit underfund med att Bollywood bara ar en genre, inte ett omrade som for exempel Hollywood ar. Uppspelta, nervosa och framforallt forvantansfulla kommer vi fram. Killarna far sina kostymer och "roller" medans vi tjejer far veta att vi kanske inte ens behovs idag for vi "dog" igar. For det forsta var det inte en filminspelning utan en tvserie som ska sandas i flera delar och tjejernas roller hade dott helt enkelt. Killarna gjorde sitt jobb och det var skitkul att se pa, Even did great! Men vad som var mindre harligt var att vi bara fick sitta och vanta i 45 gradig varme typ hundra ar. Jag och alla andra mer eller mindre smalte i solen och stackars killarna som hade sjukligt tjocka kostymer pa sig.

I tillagg till misaren borjade min mage ge mig akuta besok pa toaletten, vilken var mer lyhord an nagonsin! Efter mycket om och men fick vi tjejer aka hem, men killarna var tvungna att stanna kvar. Och tre timmar efter jag kommit hem kommer Even hem och berattar att dom inte ens behovde spela nagot mer.
Jag var minsann lite besviken efter att ha haft pirriga forvantningar. Men jaja, inget overraskar mig langre har i Indien, det ar bara sa typiskt. Man kan se avsnitten pa internet sa jag ska lanka till det nar det har kommit ut.


Har i Bombay har vi inte gjort stort. Det ar ruskigt dyrt och jag ar grymt besviken pa shoppingen har. Jag har tankt under hela resan att "nej nu far det vara bra, jag sparar mig till Bombay"- vilket misstag. det ar i princip bara skit har och overpriser, men hursomhelst sa gillar jag storstaden iallafall.
Vi hade ett heldagsmission att hitta ett stalle med pool som vi kunde fa doppa oss i, for varmen har ar outhardlig - ca 45 grader. Men under var 6h pooljakt hittade vi ingen som utlanningar ar tillatna att bada i. Suck.
Min drom var mest att fa skymta Shantaram har, men han har heller inte synts till.

Vilket deprimerande inlagg detta blev, men det ar inte meningen att fa det att lata sa. Jag borjar bli valdigt pirrig for att aka hem. Idag packar vi, imorn kvall aker vi till flygplatsen och pa torsdag 05.15 (indisk tid) lyfter planet om allt gar som planerat. Det forsta jag ska gora pa Arlanda ar att slita i mig den storsta korven som finns, nu nar man har vart vegetarian for lange.

Det kommer att bli sa konstigt att ga pa en ren toa dar det finns toapapper, slippa oroa sig for att bli sjuk varje gang nagot stoppas i munnen, normal avforing, slippa bli sedd pa som en javla uttagsautomat, lurad, fa ga ifred langs gatorna, betala extremt mycket for bara en liten glass, inte kunna kopa vad man vill hela tiden, prata svenska (och inte engelska eller svorska), ha rena klader och fotter, att vara en i mangden.

Jag vet inte om jag gillar det eller inte, hur forbereder man sig egentligen for at komma hem? Men att fa mota er mina nara och kara igen kommer att vara arets basta!

Vi ses snart!

RSS 2.0