fjälltur och UNDERBART väder

nu ska jag o Ola ut på fjäll. :)

02.15

Ja ni. 02.12. Dags att sova kanske. Ska försöka ta mig en tur på fjäll imorn. Vädret ska var lovande, sol och 17-18+ . Då blir det solskyddsfaktor för hela slanten, men det är härligt.

Nu må jag lägga en piss o släpa mig längs upfför trappan till rummet. Det biten känns tung just nu.

Imorgon blir det "avskeds-parttaj" för Ola. Sen flyttar han hem till Sverige på måndag.

So long

full jobbing

Det blev jobb mellan 6.30-23 igår. Och nu är jag på't igen. Det är fredag och en något kortare dag :) YAY!
6.30-21. Sen hittar ni mig i cybervärlden igen.

hejsålänge

böhhhhhhh

klockan är 06.02 och jag måste gå till jobbet. Idag är det Tine (kanske även Gilde). Men ni märker om jag är hemma runt 15 eller om det blir 23.30 ikväll.

Trött är jag iallafall.

Hejohå

Ledig idag. Sitter och lyssnar på goa Doors, och idag har jag utfört ett viktigt ärende som tog mig exakt 5 månader och 16 dagar att ta tag i. Jag har vart på banken och skaffat mig ett norskt Visa-kort. Det var väl på tiden! Så om en vecka dimper det ner ett kort i brevlådan och jag kan känna mig mindre handikappad. Det hela gick smärtfritt och min underskrift som kommer att synas på kortet ser heller inte ut som en 5 årings som precis lärt sig skriva. Det ni!

Iochmed att norskarna har baksidan som ID kort betyder det att jag aldrig mer behöver släpa med mig mitt gigantiska pass igen och därmed minska risken betydligt för att jag ska tappa bort det ännu en gång.

Jag har även satt en tvättmaskin och påbörjat tining av maten som ska lagas. Produktiv är vad jag är minsann.

Nu ska jag räkna lite på min kommande lön och vad som saknades på senaste så att jag får ut minsta öre jag ska ha. Rätt ska vara rätt. Imorn blir det nog ett besök på skattetaten för att få ordning på min återbäring också så det blir som det ska med deklarationen.

Ciaoba

en helg uppdatering

Sitter inne och lyssnar på Neil Young. Sinnessjukt bra!

För att fortella er om min helg:

Fredag:
Hjemkommen fra jobb ca 22.00, och därmed blev det inte mycket gjort resten av kvällen. Mest data och tv tittande sen sova.

Lördag:
Uppstigen runt 11. Jag och Ola tog oss till nygårdsparken (där jag mer eller mindre har bott senaste dagarna pga sommarvädret). Smörja in sig med SPF 25 och sedan chilla och sola. KOS.  Framåt eftermiddagen gick vi ner på byn också och Ola köpte sig en ny outfit till kvällen. Jag köpte ingenting mer än öl och lite andra nödvändigheter som chips o sånt. Bussfärd hemåt och sedan dusch och fix. Ta sig en kos-pils och komma in i stämning.  Ola & Sofie hade bjudit hit Chris, Kristin och Christian. Christian hade annat för sig.

Ola, Chris & Kristin


Jag deltog på vorspielet en litt stund för att sedan bege mig hem till Daniel och hans bokamrat Mathias. Öl, trevligt sällskap och bra musik som i Dylan och Young. What more to ask for?

DJ Pett


Framåt midnatt dyker även ännu ett känt ansikte upp, Anders och sen hans kompis. Taggade lite mer musik sen blev de byn. Och jag som enda ikkje-fyllda20 i sällskapet kände jag mig mest som en börda och hävdade att jag skulle så snabbt som möjligt bara gå hemåt. Men sällskapet insisterade på att få med mig in på ett ställe. Det slutade på ett ställe kallat Victoria. Ett MYCKET bra val att inte gå hjem. Schysst stämning, dock trångt, men bra musik! DIGG!


fr v.  1.Daniel & Anders  2. Mathias & Daniel 3. Daniel skalar apelsin på krogen ( klicka för att få större)

Idag har först jag och Daniel tjockat i oss Ben&Jerrey's glass i solen och chillat. Sen gick jag till Ola och softa lite med honom i nygårdsparken.

Ola i parken (tagen häromdagen)

Nu är jag som sagt hemkommen och lite mör och seg. Men jag klagar inte för det. Jag har i det hela tatt haft en riktigt bra helg med det bästa vädret man någonsin kunnat önska sig och nu har jag vindruvor och Young. Nöjd!

kokande ägg

fortfarande sol i Bergen. Ska straxt ut. MAn måste ju passa på.

Ciao

sol, på RIKTIGT!

Jag vaknar, jag är ledig och det är den SJUKASTE KLARBLÅA HIMMELEN JAG NÅGONSIN SKÅDAT!!!
Det betyder, tanka med musik och ut och njut förhelvete!

Oj vad aggressiv jag låter, men jag blir SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad, jag tror jag ska ta mig ner till bryggen och njute längs vattnet och titta på alla stiliga båtar.
Bergen är FEJNT!
=D

det sunda livet

Det är jättefint väder ute och ja, jag har varit ute. Faktiskt.

Men för att bekräfta mitt rubrikval. Jag och Ola ligger på rummet i varsin säng. Båda med blicken djupt fokuserad på respektive dataskärm och ena handen i försjunken i en chipspåse (varsin alltså). De få "ord" vi växlar sker via msn.

Kanske borde ändra till det sociala och sunda livet.

glänsande läppar

nu sitter jag i soffan med rakt hår o sminkat ansikte. Det vankas besök från två ännu inte helt bekanta personer. Det tycker jag är kul!


världensbästasyster



WOHO, min älskling & världens bästa syster fyller år idag! Jag är inte där :( Men ÄLSKAR DIG!


Idag är det förresten EXAKT 3 månader sen jag var i Sverige sist...

Dylan

Jag sitter på min säng, ensam i ett mörkt rum. Jag lyssnar på Dylan, avnjuter en kall en och har ett flöde av lyckorus i mig.
Detta beror på Bella , Diana och ett mycket trevligt samtal.
Jag är förvirrad och jäkligt glad, åtminstone för en stund! Men ja känner på mig att det här kan nog hålla i sig ett tag iaf... förhoppningsvis.

Imorgon fyller käraste systeryster år och jag önskade att jag kunde vara hemma och få spendera dagen med henne, och med alla andra som jag inte har lyckats närvara vid deras födelsedagar. Promise to catch up!

Jag har även choklad och chips men ingetdera intresserar mig nu. Jag är mättad för stunden, mättad av känslor.

Dylan betyder vår och sommar.

blä

mosig o fin idag.

Jag vill att Ola ska vilja prata med mig, men så fort vi startar en konversation slutar den i att båda parter blir mer eller mindre stötta och irriterade och allt avslutas med en djup suck.

mÄTTTTTTTT

precis ätit, ska straxt gå o möta max o co för ett avskedskrök. De låter väl fint?

pust

Typiskt depp, ledsen, tråkig, trött, nedstämd grå dag men samtidigt lite glad och pirrig.

hej



bajs

solsolsol

hitills 31 h utan sömn och lär minst bli säkert 48 h.  Just nu hemkommen från att efter lördags-jobbingen tahit en jävligt nice after work med Gilde-polarna Max och Daniel i vårsolen. Det är så varmt att jag har kunnat suttit i linne. Jag har fått nya fräknar som jag är glad över och börjar känna mig riktigt glad.

Enda sedan Lin och Agnes har det vart rätt dystert, dock med självklara ljusa stunder, men det är inte förns nu jag känner att det verkligen börjar bli bra!

hejsålänge

Tidigt

uppe tidigt idag eftersom att jag måste ta mig en tur på byn och leta efter en köpvärdig plattång och diverese andra grejor.

Var inne på Emmabodas hemsida igår och MSTRKRFT ställer in. Fyfan. Det var en av de akterna som får mig att förmodligen åka dit, men är nu inställt. Dock ersätts det av Bloody beetroots vilket är jävligt bra, men hade nog helst av allt sett båda.
Jaja man kan ju inte få allt hör i lejvet.


min hjärna

Hemkommen och trött i kroppen efter ännu en arbetsdag @ Gilde som påbörjades kl 07:00. Klockan är nu 00:00 och det blev visst 16 istället för 8 timmar. Jag är rätt hungrig, men inte tillräckligt för att orka servera mig själv.

Det är tyst, knäpptyst förutom fläkten på datan som surrar och mina fingrar som knäpper mot tangenterna. Jag iochförsig, då är det ju inte HELT tyst. Whatever.

jajaj hej

Lööööv

Mer än halva arbetsveckan är nu gången. Skönt.



Längtar faktiskt till fredag.

RSS 2.0