Ankommen i Nha trang

Har nu tillbringat senaste 5h pa vietnamesiska sydostra kusten. Har ar det minst 30 grader, och sa fort vi kom fram till vart hotel ( ja faktiskt inte hostel denna gang. Kostar for ovrigt 24kr/natt), tog vi en 3 minuterspromenad till stranden och badade i dom sjukt laskiga vagorna i det varma, turkosa havet. Har ar vackert och mysigt. Har svalt 140 liter saltvatten och Olas badbyxficka fick bli min livlina for att inte dras ut i havet.

Jag och Calle planerar att boka in dykcertkurs imorn, eller overmorgon. 250 US$, och som kursen stod akkurat nu sa ar det 1800sek. Fett vart!!!

Nu ar det dags for lite vila och beachvolleyboll pa stranden snart :)

(ska forsoka med bilder) kyss

Hanoi- igen

Dagens klockrena star calleponken for. Det hela utspelar sig i ett samtal mellan Calle och en fransman. Dialogen ar foljande:
(Calle) - ...  OH, so what's your name?
(fransmannen) - Jack
(Calle) - Okej, well I don't know how to say that in french.
Foljt av ett diskret asgarv fran mig och Ola.

Om akkurat 3 timmar aker vi taxi till flygplatsen har i Hanoi for att ta flyget till Nha trang kl. 06:20 Sa det ar ingen vits att sova (som om det vore mojligt).

Hostelet vi har bott pa dessa 4 dagar har var vilt. Inte en sekund pa dygnet ar det tyst, men det har vart ett schysst stalle. Lite val "backpackigt-attitydigt" nastan. Med risk for att lata javligt trakig. Men nu ar vi pa vag igen. Har jobbat upp en vettig resplan. Kommer till Kambodja om en vecka, darefter till Indonesien (las: Bali) i 3 veckor. Ska bli forjakla gott. Hannibanni kommer och moter upp oss dar med.

Idag at jag en av varldens godaste varrullar och VARLDENS I SARKLASS GODASTE carbonara. Haromdagen at jag 5 middagar under 3 h. Jag ar tjock, men lycklig.


(**plz ge mig en kommentar sa blir jag annu lyckligare**)

vietnam

Eftersom  att resdagboken ar det samsta i denna varld, sa far jag fortsatta att halla er uppdaterade har. Typsikt trakigt o jobbigt att byta stalle nar man redan borjat- vem vad kan jag gora?

Just nu sitter jag pa "the Drift Backpackers Hostel" i Vietnams huvudstad- Hanoi. Ar makta irriterad for runt omkring mig surrar smaflugor, i antalet invanare pa jorden.

Efter Guilin tog vi oss in i Vietnam, smartfritt. Vidare till Ha Long Bay (las hur resan gick till pa laxchief.blogg.se). Battur i 24h, som var fett underbar!!! Och nu ar vi alltsa i Hanoi. Sammanstralade med HanniBanni och Ylva igar och vi rojde hostelet. Vart sallskap, kanda sen innan var nu 8 stycken och vi kande oss som en skolklass.

Inatt fick vi sova 6 pers, pa 3 sangar- i ett 8 baddsrum. Enkel matematik ger ett resultat till 11 overbefolkade personer i ett rum gjort for 8. Svettigt, rorigt och snarkigt varre!!! Inatt for vi forhoppningsvis egna sangar.

Om 3 natter, 31 mars, flyger vi till Nha Trang pa sydkusten- ocksa i Vietnam. Dar blir det forsta riktiga beachen och varmen, SATAN vad jag langtar. Har ser vi ut som aliens sa vita som vi ar.

Nu ska jag aterga till nagot som formodligen ar lika slappt som detta.
ciaoba

Guilin

24h hard seat ar, och kommer att forbli en engangsupplevelse i mitt liv. Helt javla javligt ar den enda ratta beskrivningen. 20 min somn pa hela resan, resterande en standig kamp mot klockan.

Val pa plats i Guilin, har ar det minst 25 grader varmt DYGNET RUNT!!! Hostelet ar sjukt nice, 10 spann natten i dorm, men franochmed idag ar det fullt sa jag o Even far bo ensamma i dubbelrum for 35 spann natten. SJUKT NICE!!!

Sa, igar spelade vi kort, idag har vi spelat kort och gjort stan. Det ar sa javla sinnesykt vackert har. Sa imorn blir de utflykt till risodlingarna. Dagen efter det, pa tisdag (om jag tanker ratt?) sa ar det sista dagen har, da ska vi aka bat, o leka gatumusikanter (calle har kopt gitarr och munspel).

Har i "landsortsbyn" (5 milj. invanare) far man verkligen kanna pa hur det ar att vara en offentlig person. Vi ar som gratis zoo for kineserna, eftersom att det inte riktigt ar en turistby.

Linda: Pussa sonder alla fran mig, forsatt o kommentera sa jag vet vad som sker hos er dar hemma.

alskar er!!!


GAR EJ O UPPDATERA PA RESDAGBOKEN!!! SKRIVER MASSA INLAGG, MEN ALLA KNAPPAR F;RUTOM PUBLICERA-KNAPPEN FUNKAR. TYPSIKT.!


hallaaaa familjen?

Lever ni?
Framme i beijing nu, vart har ca ett par timmar. Vart hostel ar detfetatste jag sett hitills- lyx med toa o dusch pa rummet for endast typ 40 spann per natt :)

uppdaterar inte mera har nu, las o kommentera garna resdagboken sa jag vet att ni ocksa lever...

resdagboken alias: settan89

facebook ar inte tillatet i kina.
puss

RSS 2.0