søndag.

Ja och då var vitillbaka i bergen igen (førra søndagen) och avklarat en jobbvecka.

Lofoten var fantastiskt vackert, trots det dåliga vædret. Vi tog oss æven en liten roadtrip upp till Tromsø med husbil øver en natt och festade till det.

Kækade ækta Lofot-torsk, fiska, drack øl på berømda Rorbua,  och avslutade Lofotvistelsen med ett besøk påmagic ice och en fantastisk middag på "det blå kjøkkenet".








Och igår køpte jag och Even biljetter till Indien, 11jan- 5maj! Så jævla grymt!!!

eller...


vi sticker ænnu længre norrut, till punkt A- TROMSØ HERE WE COME!!!


Just nu!

Hær befinner jag mig just nu och ett par dagar framøver.
Lofoten:


Aldrig vart så långt norrut førr.




Och på torsdag reser vi ned till Bergen igen med Hurtigruten, en tredagars båttur. Gøtt!


another weekend passing by

Igår fick jag æntligen min bok på leverans, "the rough guide to India". Får mer insikt i hur jævla stort indien verkligen ær och tycker att resan kommer bli så sjukt spænnande och jag vet inte riktigt helt vad jag egentligen ska førvænta mig.


Dags o børja jobba sig igenom dom 1500 sidorna- med glædje!






Igår var vi ute med Arnstein (ja Lin, han heter det) o Marika på sumo och åt goooo (læs: och dyyyyyr) sushi, tog oss vidare till Garage dær vi støtte på vænner till Arnstein och jobbkollegor. Øl och massa brøøøl.






Och idag har vi stædat, duschat, ætit mat, sett på tv ... ja ni vet det dær man gør typ varje dag. Imorn ær det jobb på kvællskift den hær veckan, men bara 4 dagar før på fredag reser jag och Even till Lofoten!!! Ska bli sååå gøtt!



køttros

Jag andas ut. Helg.

Nær jag och Even var i Berlin køpte vi biljetter till Berlinfestivalen på tempelhof, och vi skulle bland annat se Fatboy slim, boys noize, LCD soundsystem, Erol Alkan, Soulwax, Adam Green und so weiter. M E N , programmet kortades ned sista dagen så vi han inte ens komma dit innan allt var øver. Någon polisgrej om før mycket folk vid stora scenen eller nåt. Jag blev iallafall vældigt besviken, och fick nu ett mejl om att biljetterna kan anvændas før att se dessa artister 8 dec igen,,, i Berlin. FAIL! Så om nån vill dit, hojta så får ni två tickets for free!!!

Jag har før øvrigt korat mig sjælv till drottningen av speed-shopping. Førra veckan lyckades jag ju køpa 2 jackor på en cirka halvtimma, och nu senast klara jag køpa byxor, klænning och underklæder på 25 min!!! Har man ingen fritid, så utnyttjar man tiden man væntar på bussen till max.

Men så nu idag ær det æntligen fredag. Jag och Even har ætit taco och glor på simpsons. Imorn ska vi ut o æta sushi o dricka vin med Marika och Arnstein.

So long!

hærliga søndag!

En hærlig søndag i slapphetens tecken.
Ett fint och vælbehøvligt samtal med Lin øver telefon, satte krydda på vardagen!

Mitt i den 20årskrisen man nu befinner sig i var det jævligt skønt o høra från Lin att man måste faktiskt INTE veta exakt vad man ska gøra om ett år, eller tillochmed kanske ett halvår framåt. Jag har ju fan alla møjligheter i livet!
Ingen stress, bara drømmar att førverkliga.


Igår hade vi mys. En handletur till byn før att senare ha ost & kex, vin och godsaker. Riktigt skønt, och galet att jag blir sænkt av ett glas rødvin nuførtiden.


pose nr 1: Jobbar ju konstant nu, men lyckades en halvtimma føre
jobbet i fredags ÆNTLIGEN hitta mig en jacka ! :) (ja det regnar alltid i Bergen)





mmmm. tur att de finns lite kvar till idag





God morgon min goserumpa

Beslut, infected o jobb

Jag vet.
Jag ær inte den bæsta bloggaren.

Sist jag skrev var vi hemkomna från en fabolous vecka i Berlin, och det var dags før inkassering igen i form av jobb. Jobbing som tar helt av. Har nu i en tvåveckorsperiod jobbat 12h/dag och kommer att gøra det æven næsta vecka.
Folk kallar mig numera inte Lisette- i benæmning som den mænniska/personen jag ær, utan Lisette "the machine". Jag bryr mig inte.  

Jag och Even har fått nog. Fått nog av Bergen, norge, Gilde, tristress, you name it. En kvæll kom vi øverrens om att vi sæger upp lægenheten på søndag (læs: imorgon 3/10), iochmed 3 månaders uppsægningstid. Åker hem till Sverige innan jul och i januari reser vi till Indien- på obestæmd tid. (bli inte oroliga nu det ær inte ÅR vi snackar om ;) ).





Førra helgen var det Infected Mushroom konsert hær i Bergen, och vi mottogs besøk från sørlandet bestående av Evens syster Linn-Aina och væn Knuth. Joseph som flyttat till Bergen tidigare i veckan joinade æven oss. Som alltid tar sørlænningarna med sig solen till Bergen och vi kunde glædja oss med en sista grillning før sæsongen. Helgen blev en succ\e, konserten var en succ\e (se video på facebook) och sællskapet var otroligt perfekt. En jævligt bra helg så att sæga!


jag,Even & Joseph på konserten



Idag ær det lørdag och jag ska gøra allt jag kan før att bara slappa (førutom stæda, tvætta, diska, handla osv osv). Førkylning ær på gång och det ær inte OKEJ!
Ha en go helg!

RSS 2.0