update

Fortfarande pa Langkawi, morgondagen erbjuder dock ett dygn resa med diverse bussar och batar till Koh phangan (thailandsk o) dar vi ska uppleva ett riktigt fullmoon-party! Exciting.

En rejal utekvall med reaggaebar och vidare utgang resulterade i en smarre bakfylla och tog dagen till ara att aka till taxfree shopen kopa ol, whiskey, rodvin. Ost & kex, notter, choklad, chips you name it... Hade varldens skonaste picknick, med grabbarna och var nya kompis Anton :)


Gick sedan vidare till Babylonbar och mos.

de va allt for nu. hejs

Malayyyysssiiiiiaaaa

Langkawi, Malaysia. Storre o an Koh Lipe och definitivt mer bebodd. Mastodont stor strand med diverse "attraktioner". Som till exempel Jet-ski och parasailing- CHECK pa bada :) Helt javla sinnesroligt, jag och Calle korde Jetski o sen provade Sebbe, Even, jag o Calle parasailing. Inte sa dum dag det...

Har traffat en svensk Anton som ar mycket trevlig och hanger med oss pa diverse ting. Vi har stralande sol och ett skambilligt och nice boende med stort bra musik som spelas i baren/chillstallet.

25e eller 26e, har inte bestamt oss annu tar vi oss vidare mot Koh Phangan dar det vankas full-moon party :) Ska bli kul, da moter vi ocksa upp "tjejdelen" (jag raknas numera inte till det kvinnliga hormonet, omringad av 4 karlar) av babesen som vi vart ifran en stund.

Blir inte mycket mer bilder pa bloggen fran resan, min mobil ar ju typ stulen, min mp3 likasa och kameran ar helt kaput efter ett bad. Typiskt mig att vara SAMST aven om jag  inte kan ansvara for en stold .

Love you.

burn baby burn

Efter ett hastigt uppbrott med babsen Lin och Hanna befinner mig nu pa Koh Lipe med grabbarna, en minio utanfor Thailands vastkust efter att ha rest mellan 3-4 dygn (tappar perspektiv). Tankte pressa nu innan hemkomsten, men efter batresan pa 2h ar jag numera en sonderbrand krafta. Alltsa faktum: mitt pigment har inte vant sig en smula under dessa 2 manader, och oroa er inte, ni ar brunare an mig aven om vintern som jag ser ut nu.

Schteker de harliga livet, vi ses snart dar hemma. 20 days to go... Love

ge mig styrka.

Ar nu tillbaka i Laos huvudstad Vientiane efter en V.I.P nattbuss som jag kan kalla allt annat an V.I.P. Inte en sekunds somn och jag ar inte latt att handskas med idag. Tanken ar att resa vidare in i Thailand. Flyg visade sig vara en formogenhet och omojlighet, taget var slutsalt cch jag pallar inte mera buss. Vi tar ett steg i taget, over gransen och kollar valmojligheterna dar. Ibland ar det inte sa javla nice att resa spontant.
Nog om det.

Haromdagen var jag pa mitt mest bisarra lakarbesok i hela mitt liv. Jag har namligen lyckats dra pa mig nagot konstigt bett som ger utslag i liknande brannsar med gula blasor dartill. Eftersom att Hanna av ett sjukt stort och markligt sammantraffande haft EXAKT samma akomma visste hon hur det behandlas. Antibiotika. Lakarbesoket gick mer eller mindre ut pa att jag sjalvdiagnostisierade infor lakaren och tjata om penicillin da han erbjod mig vila och undvik solen som behandling. Till slut kom han dock till insikt att "jag tror att du har fatt ett bett av nagot djur, sa har ars nar det ar sa varmt ar det vanligt. Jag tro du behover ata antibiotika". SMART! Precis vad jag forsokt forklara for honom sen exakt den stunden jag klev in i "behandlingsrummet" (om man nu kan kalla det sa). Sagt och gjort, nu ater jag 6 piller om dagen och hoppas pa att det blir battre, jag mar inte alls daligt forutom att omradet pa laret gor lite ont.  Pa kvittot star det att han utfort en surgery, om man nu kan kalla det for operation att sprita av omradet. Naja, han beratta att han tycker att svensk pizza ar valdigt god iallafall.

Wish me luck narmsta dygnet(/-t+n). I really need it.

lao lao



Vi lamnade Bali med glada hjartan och vemodet i brostet for lugnet i Laos. Efter annu en natt pa Kuala Lumpurs flygplats.




Ankommer vi till trevligt granspersonal och huvudstaden Vientiane, dar man helt enkelt kan ga mitt i gatan utan att bli omkord/pakord av 50000 mopeder.
Moter upp Laxen som vi hooka med pa transibiriska for 2 manader sen, och nagra av hans nyfunna vanner for nagonting du maste gora, enligt Lonely Planet- bowla i Vientiane.

Vi forstar varfor. En ny erfarenhet med 15 stromavbrott, sammanlagt ca 30 min for att banan har hangt sig, klot som rullar tillbaka. Ja, minst sagt en upplevelse.


Bowling deluxe



Efter 3 natter i huvudstad: lugnet, tog vi oss till norrut och the main place in Laos- Vang Vieng, har finns den omtalade tubingen. Men forst en kvall for att kolla laget i stan AZZZZZZZz


Bra start med nagra 3 liter beertower's

.
........... TUBING! Grejen ar att du ska flyta langs en flod pa en gummiring som du hyr. Langs floden finns det X antal barer som du blir inhavad av barenas respektive personal ev ett rep. Pa barena dricker du buckets (hinkar med valfri drink i, se bild nedat), dansar lite, duschar lite och sen tar sig en svang i linbanan/ lianen o landar i vattnet o kor vidare. SKAMKUL!






cest la vie



En minnesvard rutt



Tillbaka i Padang Bai efter var mopedturne. Hela och rena, glada och nojda.
Vart pa delfinbattur, snorklat vid ett japanskt vrak fran 2a varldskriget och sett "the black beach".
Har omedvetet kort 1700 moh iford endast shorts & tshirt i hagel/regn-storm, kort fel en gang och sen hittat ratt. Jag trodde helt seriost att min sista stund var kommen. Dyngsura och totalt utmattade gick jag sedan o la mig 5 min efter incheckningstid och sov till dagen efter, dvs ca 14h. Utvilade, halvtorra och med solen i ryggen tar vi oss vidare till Ubud. Ater, orkar inte mycket mer o sen kor vagen tillbaka till Padang Bai.

Om nagra timmar flyger vi till Vientiane i Laos.




RSS 2.0