Linköping

Jag är hemma!
Hade världens trevligaste kväll igår med Linnea, Lin, Agnes, Pär och Linda. Blir så otroligt glad av att träffa människor jag tycker om. Vet att den här tiden hemma kommer vara oslagbar.
.
Njuter just nu av att bara vara hemma med familjen och mysa. Imorn är det julafton, spelar inte så stor roll vad det är för dag egentligen för varje dag som jag får vara här hemma känns som julafton.
.
.
Ser fram emot att träffa flera av er som jag håller kär.
Känner mig så fylld av kärlek just nu och vill bara smitta av mig på er.
.
God jul allihopa!




....

Hej o hå!
Idag är det fjärde advent och hög tid för nedräkning till hemkomst. Endast 3 ynkliga arbetsdagar kvar.
Och vad tror ni att jag ska leverera med det här blogginlägget om inte lite bakning ;)
Igår gjorde jag chokladnötrutor och snöbollar (kokos/lime-bollar) och idag slet jag fram kaveln och kavlade ut kakemen-degen (norges omtyckta vita mjuka pepparkaka). Jag hade inga pepparkaksformar så det fick bli lite enformiga rundningar.
Så imorn blir det att bjuda på jobbet. Stackars mitt skift som jag terrar dom med mina bakverk.

Saffran

Äntligen är det söndagsöppet även i Norge, om än bara för julmånaden. Even och jag har vart ute på en långpromenad för idag har det inte regnat. Kors i taket! Gick och handlade 1.5 g saffran för 150 norska spänn + massa mer så nu är lussedegen på jäsning. Plågar Even lite med julmusik, ett tappert försök för att komma i stämning.
.
Igår var det julbord på jobbet, det var trevligt! Och gamlingen som jag nekat en dans i tre år fick äntligen sin önskan uppfylld.
.
klassiska gänget på plats
.







.
Nu är degen färdigjäst så dags för utbak, bilder kommer senare :) Glad andra advent!!!


Lussabak:





Bakade mest lussebullar med  vit choklad i, och några få klassiska lussekatter. gött!!! Nu blir det film och adventsfika med min käre. Imorn är det ny vecka igen!
.
Kärlek!



svammel

Då var det nästan fredag ännu en gång. Sitter i soffan, lökigare än någonsin och tittar på när Even spelar COD. Har vart på ett spinningpass och bad Even före passet att han vänligen inte skulle ta en dusch, eftersom att varmvattnet tar slut typ direkt (han kan ju duscha EXAKT när han vill, men gärna inte just då). Jag kommer hem, och vem sitter inte nyduschad i soffan om inte Even. Jag kan inte annat än skratta åt det. Så j ä v l a typiskt. Så med andra ord väntar jag på att varmvattensberedaren ska jobba upp sig lite.
.
I de tre sista dagarna har jag jobbat räva av mig, 13 fantastiska timmar vaje dag, så det ska sannerligen bli gött med helg. Trots att jag på lördag även ska till jobbet, men av annan anledning - julbord. Har inget att ha på mig, bara massa bomsekläder och alla är så upptagna om att vi ska pynta oss så fint så. Men blir intressant o få se om vi klarar att ta oss dit då stormen sägs ska vara som värst då.
.
1 december, nyinköpt pepparkaksburk (som nästan redan är slut).
.
Måste bara poängtera att mina meningsuppbyggnader är helt utan struktur och ordning. Jag sliter verkligen med att skriva allt på "ren svenska" ooch formuleringar. Skämmes. Styckena och texten den med för den delen. Kan ju inte bli beskyllt för att ha en röd tråd direkt. bla bla bla bla...
.
Avslutningsvis vill jag bara säga att jag dör av hemlängtan och göttar ihjäl mig av tanken att det bara är 3 veckor kvar, och jag är glad för att jag är jag!
Puss

RSS 2.0