fel

suck.

Jag anvænde mig av Evens mobil till væckarklocka imorse. Stæller den på 5 som vanligt. Går upp gør iordning mig, och letar efter min mobil før att sedan gå till bussen. Hittar min mobil och ser att klockan som då skulle vara 6, bara var 5. Even har alltså inte stællt om klockan. Så det var bara o hoppa i sængen igen i 40 min. Skønt på ett sætt, men sæmst på ett annat. Det blir alltså två uppstigningar på en dag. Och som ni vet ær de førsta 5 minuterna på morgonen det værsta jag vet, varje dag.

Jaja, det ær iaf onsdag och vi nærmar oss helgen.
hejs

Lisette viker ut sig.

Førlåt før min tråkiga blogg, men jag ær bara rolig IRL. punkt .

blubla

Min helg har vart mer æn bra!

Jag och Even fick nys om nøjesmøjligheter på vestkanten och bestæmde oss før att besøka æventyrsbadet dær. Det gick upp før mig att jag inte længre ær den fisken i vattnet som jag alltid varit. Och efter att ha tagit sig an en av de STORA rutschbanorna, var jag mer eller mindre skræckslagen och enig med mig sjælv att jag ær minsann inte 10 år længre. Før att återhæmta andan relaxa vi i bastun istællet.


Før att få tillbaka några førlorade vuxenpoæng, køpte vi med oss sushi på vægen hem. Min och Evens numera favoritmat, och snart har vi pløjt hela byn på sushistællen och vi har vår gemensamma favorit, sushibaren som ligger på Kong Oscars gate, mitt emot pølseboden. Rekomenderas STARKT (om du skulle ha vægarna førbi Bergen).



Ola var ute med jobbet, Lin jobbade och sen gick på fest hos Hanna och Linda var ute med Sofia. Så jag och Even låg bara i soffan, slappade och såg Donnie Darko. En helt sjukt jævla bra dag!

Och nu ær det søndag, ær mætt o glad (før en stund till, tills even børjar tugga chips!)



EDIT: två minuter senare, nu kom Ola med en chipspåse med. CHIPSATTACK! OH NOOOOOO...




lørdag.

Klockan har precis passerat 10 och jag ær uppe. Jag tror att det ær tack vare mitt jobb som gør att jag inte længre ær en slacker som sover halva dagen, nær jag væl får chansen.

Jag och Even ska ta oss ut till Vestkanten till badlandet som finns dær. Kænns som det var hundra år sen jag besøkte ett æventyrsbad. Det finns fler aktiviterer dær ute, så næsta helg åker væl skrillerna på, eller kanske bowlingskorna? Hursomhelst, oavsett så ska det bli gøtt att få gøra någonting.


Igår blev det Idolkvæll med nybakta scones och hutløst mycket godis. Fejnt de.

...

'cause I'm a hacker yes I am

I don't like mondays

Arbetsvecka nummer 924529 miljoner är påbörjad, och första dagen avklarad.

Min helg har mestadels präglats av tristess, rastlöshet och tåpiga försök til o få något att bli skojigt. Jag har suttit i soffan, suttit i soffan, vart en snabbis på stan, suttit ännu mera i soffan, tvättat, städat, räknat löner, återvänt till soffan. Jag har hjälpt Even med en annons på Finn, bakat äpplekaka, lagat mat, ringt Sanna och sättit mig i soffan.

Den lilla kvarstående vakna timman av helgen spenderade jag i sängen, illamående, omhändertagen av Linda med hennes "special-tricks" mot illamående. Allt var skit.

Självklart fanns det en del ljusa stunder i helgen.

Men nu, ny vecka, nya tag.

(försöker att vara pepp)

Idag lyser inte solen lika starkt.

Jag gør det officiellt. Jag kommer hem øver jul. 18e december landar jag på Arlandas flygplats, och den 28e december återvænder jag till Bergen. Landar, ja, du læste rætt. Jag ska flyga. Det var idiotiskt av mig att boka flyg till Sverige, eftersom att detta innebær att jag endast får medhava 20 kg packning. Hade jag haft huvudet på det rætta stællet under bokning hade jag tænkt steget længre.     Jag ska ju bara stanna hær till februari, vilket innebær att jag har en miljon grejer att få med mig hem, efter att ha då bott hær i 1,5 år. Nu får jag inte med mig ett skit.
Men så kan det gå.  Det viktiga ær att jag øverhuvudtaget ska få fira jul hemma, tillsammans med min familj i år (och det ær det vært den dær "billiga" 3600 kr resan).


Idag ær det søndag, och nu ær klockan 13.08. Even ligger fortfarande och sover, Linda ær och jobbar, Ola och Lin ær på fløyen och jag sitter i soffan och ruttnar. Agnes har læmnat oss før ett gråare och tråkigare Linkøping, men tack gode Gud blir hon inte fast dær. Utan hon ska ju vidare hon med till Væstafrika i 7 veckor. fett. Ola har anlænt, och før några fjuttiga timmar var den originala familjen återførenad hær i Bergen.

då och nu




Vi har nu bestæmt oss før att vi reser transmongoliska jærnvægen i mars, det kommer bli sjukt fett. Ankomst Beijing (Kina) och sedan tar vi oss runt i Asien bæst vi vill. Før førsta gången har jag ett riktigt mål och kan se slutet på denna Bergen vistelse. Vad som komma efter resan skall, det tar vi då...'



I helgen har det vart soligt i Bergen och mitt ansikte har fått 5 min med D-vitamin.





Nej nu får jag gå upp o skaka lite liv i gøbben.
Hejs (kl. 13.33)

hej o hå ha de bra ja har de bra :)

hej sitter på efterfest hemma hos oss. det ær konstigt. grannen ær hær. trodde vi skulle få skæll men han ville barar invitera sig sjælv. han ær skøn. jag gillar honom oavsett vad ni sæger... men de ær gøtt.... :)


god-natt-so-small-you-about.

mornings monsters

05.55, och nu ska jag gå till bussen.
hej

nu kør vi.

denne uken jobber eg dag, de vil si 7-15. eg er utrolig glad for de.

Okej jag ger upp, mina inlægg blir ænnu mer spartanska om jag håller på sådær.

Idag har jag skadat sønder mig på jobbet. Det gør ont. Klæmt finger, glas i foten, knæckande och værkande rygg, øveranstængda  underarmar. Jag skulle kunna sæga sækert 10 000 saker till som ær av denna misær, men jag væljer att låta bli.


*I det sista har jag vart på Ekkofestivalen och har mer eller mindre sett Karin Park och Røyksopp, det var fejnt.
*Jag har lyckats førstøra min dataskærm så den ær kasserad.
*Jag och Even har ætit sjuuukt dyr, men fabolous sushi.
*Vi har haft Axel på middag, lite besøk slår ju aldrig fel.
*Vi har vart på grisfest hos taxi-stalkern på askøy, det var det mest givande jag någonsin gjort sen jag kom till norge, absolut den bæsta festen ever- Living the dream. NOT!!1
*Och så har jag stædat. Nu ska ja med stæda.





RSS 2.0