28 april

Lördag, härligt! Har varit en väldigt arbetssam vecka med mycket slit och många timmar övertid. Inledde helgen med 45 minuter Spinning+ 30 minuter Core, en rejäl frukost och en planerad shoppingrunda på stan. Ett konstanterande är gjort- jag hatar jackor. Att hitta en vårjacka för mig har alltid varit omöjligt. Kan inte ens minnas att jag ägt någon? Något som inte direkt är behjälpligt är dagens enformiga utbud. Du har hela TRE alternativ att välja mellan- TRE, får det lov att vara en skinnjacka, jeansjacka eller något kavaj-isch liknande? Nej tack. BORING! Inte för att det är fult, men jag vill inte ha det.
.
Gick däremot en butik med en vacker klänning hängandes i fönstret som sa: komsi komsi, prova mig... Sagt och gjort och där står jag sen i kassan och betalar 649 NOK (inkl. 20 % rabatt). Men vet du vad, den klänningen är jag värd, den har jag förtjänat och jag kan erkänna att jag aldrig känt mig så j-ä-v-l-a fin i ett något plagg någonsin i ett provrum någonstans som där och då. Satt som en smäck! Nu är vad-fan-ska-jag-ha-på-mig problemet löst till vi ska på båtjobbfest och Evens pappas bröllop.
.
Sneakpeak på "The almighty dress"
.
Idag har jag lagat mat (som vanligt). Torsk i ugn, med zucchini, tomat, spenat. Smörstekt sparris och kokt brysselkål. Nam nam!!!
Sparrisen var för lång så jag fick kapa den en lite bit



Tisdag

Mina lår känns som två överkokta spaghettistrån efter gårdagens spinning (45)+ Bodypump (55) och dagens Powerstep (55). Ska straxt kila iväg till jobbet. Ha en fin tisdag!
Mellis nu, kvarg med hallon och nötmix. Yummie Yummie!!!

17 april

Sitter i soffan och har precis mysläst Agnesbokens senaste blogginlägg. Log mig igenom hela inlägget och avundas hennes förmåga att sätta exakta ord på precis allting. Jag kan inte annat än instämma mer eller mindre instämma Linneas ord från den där magiska lördagen i Linköping i påsk: "Det finns bara en enda människa i hela världen som kan beskriva något så bra som för exempel hur jävlig en bakfylla kan vara så att man förstår det EXAKT. Den människan är Agnes".
.
Igår var jag och Even värsta pariga och gick till gymmet tillsammans och averkade en dryg timma i svettens tecken. Det var kul !
.
Idag blev det ännu en gång 55 min spinning, följt av 30 min core.
.
Träning är kul och får tiden att gå fort. Nu är det ju jättttenäääära slutet i Bergen. Händer en del kuliga grejer under vägen... som:
  • Viktor ska högst sannolikt sommarjobba här i sommar med mig
  • 7 juli ska Evens pappa Harald gifta sig med sin Astri. Jag ska alltså få gå på ett riktigt kyrkligt bröllop :))
  • 27 juli flyger vi till Spanien och bussar över till BOOM-festivalen i Portugal !!!
  • Typ 30-ischonde augusti säger vi haaaade till Bergen för gott!
-
Hejdå

15 april

Igår åkte jag och Even ut till Åsane för att köpa träningsskor till Even, och en dammsugare till hemmet. Vilken lycka det var att dammsuga och höra knastret i dammsugarslangen när den invigdes. Det är inte mycket som ska till för att förgylla vardagen. Haha, vad tragiskt det låter.
.
Startade denna söndag med en stentuff spinningstimma
.
Längtar tills lite senare idag för då ska jag släpa med mig Even till gymmet (!!!) Ska blir riktigt roligt :)
Ska laga Linneas underbara linssoppa sen. Mums!!!

Work out

Hej o hå!
Äntligen helg igen! Veckan gick sjukt fort, önskade att alla veckor innehöll 4 dagar istället för 5 dagar med jobb.
.
Nu har jag ätit havregrynsgröt och ska bege mig till SATS. På schemat idag: Spinning 45 min + Shape (styrka) 30 min. Taggad som fan!
Hej då

Påsk i bilder

Är återigen tillbaka i Bergen. Det var härligt att få återse min kärlek igen, dock påvisar väderleksrapporten om ett regnmaraton. Så allt är som det ska kan man säga. Körde en spinningtimma nu på morgonen och det var skönt att vara igång igen. Iochförsig tränade jag ändå 4 pass+ promenader när jag var hemma, men ändå funderar jag på hur i helvete det kan vara möjligt att lägga på sig 5 kg under en påskvecka? Jag är ett levande exempel på det.
.
Avslutade hemmavistelsen med Multipass med mina fantastiska vänner. Jag hade minsann höga förväntningar inför den här kvällen, men trodde aldrig att det skulle bli så j ä v l a bra! Tack allesammans, kommer leva på det lääänge.
.
<3


Hann med att åka hem till Diana en liten stund på måndag förmiddag och gosa med den här lilla plutten
Alltid glad :)


Sista timmarna i Ljungsbro spelade jag kort med tjejerna och Viktor, och myste resten av kvällen. Saknar alla redan...
.
Min älskade storasyster som fyllde 35 igår! Älskar dig!!!

Påsketider

Varning för mat!
Påskaftonen spenderades i gott sällskap av familjen och Mattias föräldrar. Jag stod för kvällens trerätters och tog mig igenom det hela klart godkänt. Bjuder på en hel del bilder:
.
Förätt: Mini-Västerbottenostpajer med en klick gräddfil, stenbitsrom, rödlök och gräslök
.
.

Huvudrätt: Ungsbakad lax med färskpotatissallad, smörstekta sparris & champinjoner + 2 kalla såser
.
.


Efterrätt: Pecannötpaj med vispad grädde o gammeldags vaniljglass
.
Och lite påskgodis på det. Trodde seriöst att jag aldrig skulle kunna bli hungrig igen efter gårdagen. Men likafan vaknar jag och är svinhungrig på frukost. Tur att det bara är påsk en gång om året...
.
Idag är Dagen D, träffa Bella(!!!) och senare är det förfest hos Linnea & Pär med typ ALLA och sen Multipass all night long. Det här blir bra ni!

Långfredag

Gårdagen var härlig! Gick upp tidigt och lämnade kidsen i skolan, tog en timmes promenad längs kanalen med värmande solstrålar i ansiktet. Åkte in till stan och träffa Cazzie. Satt och drack kaffe i solen på Espresso house uteservering i 2 h och tog igen all tid som gått sen vi sist sågs.

När klockan slog 18:00 samlades jag, Lin, Linda, Eva och Camilla hemma hos Stina, där det bjöds på en alldeles förträfflig tacopaj och mycket trevligt sällskap. Hoppas jag inte skrämde Eva och Camilla alltför mycket efter att få utstå olyckliga Indien-bajshistorier första gången vi träffs.
,
puss


Idag träffade jag Diana och Sofie på gymmet och körde benpass. Svek tjejerna efter 45 min och gick på spinning 30 min, följt av core 30 min. Svetten sprutade åt alla håll och jag tog ut mig helt.
,
Sofie och Diana kör "musslan"
.
Nu ligger jag i soffan och slappar och ser ut på snön som yr. Är på riktigt slapphumör.

Skärtorsdag!

Jag har turen att få gå upp med två prinsessor varje morgon under min vistelse här. Mysa och äta frukost tillsammans och sen gå och lämna dom i skolan. Skolan liksom, fan vad dom växer.
.
.
.
Igår tog min älskade Viktor körkort. Han och Mirre mötte upp mig på stan efter att jag varit och tränat Bodyfit. Vi firade det hela med sushi på Wasabi, som för övrigt inte var någon höjdare. Men trevligt var det!
.
Idag gic jag en timma längs kanalen i morgonsolen. Lyssnade på Vibrasphere och reflekterade över livet, tillvaron, förflutet, nuet och vad som komma skall. Vad mycket man får uppleva och gå igenom i ett liv egentligen. Upp- och Nedgångar som man tar sig igenom och det mesta på ett bra sätt, och stärks.
.
Ikväll ska jag träffa många av dom saknade hemma hos Stina. Lääängtar otroligt!
Ska in till stan nu och ev möta Cazzilicious för en fika, härliga torsdag!
.

Lycka!

Linköping- Jag Älskar Dig! Du ger mig alltid sol, värme & kärlek. Lyckan av att vakna tidigt av att solen lyser och äta frukost med barnen, för att sedan lämna dom i skolan och därefter ta en morgonpromenad längs kanalen. Fortsätta dagarna med att träffa godhjärtade människor- vänner som jag älskar, är lycka. Det är vad jag kallar medicin för själen.
.
Jag mår så bra!
.
Diana fixade så att jag fick en gratis prova-på vecka på Studio Fitness, så inget uppehåll med träningen bara för att jag semester. Men å andra sidan har träningen blivit en hobby för mig. Trodde ni för tre år sedan att jag Lisette Helsing, skulle ägna mig åt träning för nöjets skull och tycka att det är roligt? Det hade jag aldrig trott! Det är okej att låta sig imponeras av sig själv ibland.

RSS 2.0