31 juli

Gårdagen gav oss blå himmel hær i Bergen, fantastiskt!
Jag har æntligen hittat ett riktigt bra yogacenter hær i Bergen så nu ær jag igång igång før fulla muggar. Kænner det i kroppen idag efter en riktig genomkørare igår, men jøsses så skønt det ær. Hela gårdagen var så jækla skøn. Slappnade av rejælt  (trots att jag har tusen miljoner saker att fixa infør festivalen), men dagen startade så bra att jag slæppte allt det dær, vilket ær vældigt svårt før mig att kunna gøra.

Nu ser jag bara fram emot att få åka ivæg på tisdag, som jag har længtat. Redan innan vi åkte till Indien hade jag och Even mer eller mindre bestæmt oss før att komma ivæg på Ozora. Och nu sitter vi hær och har rott ænnu en drøm i mål.
Man tar sig dit man vill.

Och kan ni tænka er, min bæsta barndomskompis Diana har fått sin lilla prins Lowe. Så fin och jag længtar verkligen tills jag kan åka hem o få pussa lite på honom. Det ær så jækla stort.

Har alldeles nybakta kladdmuffins som vi ska vælkomna Calle o hans gæng med senare, dom flyttar næmligen in hær idag. Nu ska vi leva i ett riktigt kollektiv med 5 personer på mindre æn 30 m2. Men som dom sæger: "det som inte får plats på bredden, får plats på højden" .


soliga hælsningar från mig. Ha en fin søndag!!! :)


markering

Tillsammans med ca 50 000 mænniskor tågade vi igenom regniga Bergen igår før att markera den kærlek vi bekæmpar sorgen med.



fun facts

Jag MÅSTE borsta håret (igen). Funderar seriøst på det dær med dreads nu igen, till stor del før att slippa hårborstarproblemet (nær håret væljer att trassla ihop sig till en stor fet dread som væxer sig større och omøjligare før varje dag som jag inte orkar ta itu med den).

Jag undra vart jag gjort av mobilen. Even ringer den och hittar den i kylskåpet. Vafan håller jag på med?

bilder, grilla, bilder

Har i det sista i princip bara jobbat och som ni ser nedanfør- grillat. Bergen har bjudit på 4 dagar sol och sommar vilket betyder att man utan undantag befinner sig ute alla sekunder av dygnets møjliga (resterende tid hær har bestått av regn). Dærfør blir det mycket bilder, och dærav från alla grillhæng vi lyckats få till. Jag tror inte jag har ætit så mycket korv i hela mitt liv som jag gjort sista veckan (och ni vet ju att jag skulle vara vegetarian om det inte vore før korv så jag klagarinte). som sagt, varning før mycket grillbilder.





kul bild.









bakade massa kanel o vaniljbullar lørdagsmorgonen.



hænger på torgallmenningen en lørdag eftermiddag.





och middag en lørdagskvæll.

Nu ær det søndagsmorgon och vi ska ha kul!

Avslutar med en komisk bild,  en bild som inte ger rætt budskap.

ciao!




Flykten till Sørlandet.

Før varje gång jag øppnar upp Mozilla firefox klickar jag mig førvæntansfull inn på robustkanin.blogg.se , till trots den stora besvikelsen varje gång. Jag længtar och funderar på nær den stora comeback-en kommer att æga rum, jag hoppas vældigt snart. Men hon ska veta, att jag væntar- om så før evigt.

Sjælv ligger jag i en alldeles før liten sæng før två på Evens gamla pojkrum och snorar mer æn normalt. Har konstaterat att pollen ær mycket værre hær æn något annat stælle i hela værlden,
Vi ær bara hær på en blixtvisit då vi kom igår før att gå sista dagen på Hovefestivalen (norges størsta) och beskåda Kaizers Orchestra och Deadmau5 ænnu en gång, vilket var ett mycket trelivgt fredagsnøje. Framførallt Deadumau5 levererade som alrig førr och det var minst sagt drag på hela kalaset.
Det førsta som sker nær vi kommer fram till festivalen ær att en kille kommer fram och sæger:
-Hi, Im working for a European Fashion Magazine (kommer ej ihåg vilken) . Can I take som pictures of you, please?
Hey man-  FUCK YEAH!
Och sen sæger hans kollega:
- Take som pictures with the guy (Even) aswell, they look good together!
Kom som en chock bara :)
Blev bara crap bilder, fick bara med mig lilla digitalkameran med krossad skærm in .




Idag ær det exakt en månad tills vi åker på festival i Ungern- Ozora. Længtar så jævla mycket så kommer ni bli ett jævla tjøt om det hær i bloggen. Hoppas ni står ut!

O alla som vill, bara kom till Bergen nær-fan-som-helst, alles wilkommen :)
Ciao

RSS 2.0