bomsiloms

Vi to goss till Bergen via buss, med tre obekvæma byten øver en natt. Gjorde entre i staden som något som liknar två uteliggare, då kvalitetsrullvæskan som inhandlades i Indien till billigt pris, mistat sina hjul. Vi vankade dærfør runt i Bergens stadskærna med en kundvagn (se bild nedan) och letade efter Calles hem (då vi inte hade något eget) (Linda o Mattias ni skulle sett oss, haha!). Førbipassreande turister av det asiatiska hærslaget blixtrade med sina kameror som aldrig førr, och vi kænde oss en aning utsatta. Tur att man inte skæms så lætt.



Efter cirka 1-1,5 timmer rundvandring i stan, slæåpandes på en kundvagn på kullersten (inte att rekomendera) hittade vi fram till Calle, och fick ta oss en dusch och klæ oss mer "vi-betalar-hyra-varje-månad". Vandrade ivæg på visning och fixade lægenhet. En något gammal, sliten, dåligt planerad men med mycket stor myspotential. Inte inflyttning førns veckan efter och letade næstan førgæves efter ett rum på hostel/hotel i Bergen under høgsæsong. Lyckades få absolut sista dubbelrummet i hela byn och med en djup suck la vi huvudet på kuddarna och sov skønast någonsin.

Jag har børjat jobba, vilket kænns tæmligen konstigt. Men ska bli trevligt med lite inkomst på konton nu framøver. Och nu i skrivande stund så har vii flyttat in, men internet går inte så værst bra, så jag sitter på biblioteket nu och uppdaterar.

Idag ska vi ut på IKEA (igen) och fixa det sista till lyan och ikvæll ær det planerat umgænge med alla nya svensk-vikarier på jobbet och fler dærtill, och sen kanske gå på kvarteret. Det ska næmligen  Djas med psykedelisk trance ikvæll. :)
Peace!


Bomsarna

And off we go

Sista lørdagen i Linkøping (i lørdags) huserade Linda o Logan med fest i L&P's hem. Mycket trevligt avslut på Linkøpingstiden!


Saknar er redan! Ni ær så jævla skøna allihopa!!!


Min kæra Smuffie


Bild från efterhæng i Davids stadslægenhet samma kvæll (Foto: David Carlsson)

Så imorn reser vi till Bergen utan boende, hoppas på det bæsta! Men nær vi væl kommit på plats så vill jag att ni ALLA som vill kommer och besøker oss någon gång under det hær låååånga året vi har tænkt stanna. Førsøk att åtminstone att planera in ett besøk i er prioritetskalender ;)

ælskar er!!!


bakardagen (torsdag)

Solen i moln mestadels av gårdagen (torsdag) så jag befann mig inne i køket och bakade før fulla muggar. Gjorde Klickkakor med ljus och vitchoklad i, kokostoppar och marænger. Gøtt blev det!


Finhackade chokladen

 

Klickkakor

 

 

kokostoppar (gula ovan) och marænger




kanalhæng,øl och Dans Dakar och mer kanalhæng

Ligger lite efter i bloggen med uppdateringar så slænger in lite bilder från olikæ dagar som passerat. Har vart så lycklig som haft riktigt svensk sommarvæder under tiden jag vart hær. Nu återstår bara några dagar- på måndag åker vi...

 

 

myste till det med David och Lin och en minipicknick med kræftsjtærtssallad vid kanalen- sommar !

 

senare samma kvæll fick jag æntligen træffa Stina och det blev en øl i kvællssolen

 

jag och min kærlek åkte till Stockholm på Dand Dakar før att se bland annat Crystal Castles, Tiga och Trentemøller

Efterfesten på Kruthuset (svartklubb), sjukt fin dag/natt/gryning! :)

 

 

Hænga sønder med Dave-o vid kanalen o sen i hans fræscha løkrum

 

Har bakat massa idag men de får ni se imorn.

ciao


its Linkøping


Kul grej på kameran


Hade ænnu en riktigt trevlig kvæll igår på nationernas uteservering med mycket skratt och ett episkt besøk på kebabbaren innan bussen. Tack mina fina vænner !!! :)








Och idag reste Linnea och Pær till Costa Rica, njut nu era skøningar så ses vi i Ungern i Augusti! :D



RSS 2.0