Shanti Shanti!

Slanger upp annu mera bilder. Forst lite fran festivalen och sen fran garkvallen. Funderar pa om vi ska ivag pa en liknande festival idag for 3 natter, men vi kanner att vi inte riktigt har energin till det, sa ja tror vi stannar har lite till. Vi trivs ju sa bra!

Josses vad jag uppdaterar nu fortiden, kanske blir lite for mycket tillochmed. Men jag har blivit for lat for att skriva sa de blir ju mest bilder o sa.

 

 

Kisspaus och filminspelning pa vag mot festivalen.

 

 

Festivalutsikten 360 grader runt

Gammal cool hippie fran Taiwan

 

Fran gardagen:

Det blev knappast en rejal partykvall for mig, jag tror narmare bestamt att jag inte gjorde ett enda dansmove och tur ar val det for man kan ju nastan tappa en kalorie eller sa da. Vi sitter mest for roven dessa dagar, men det ar en semester mitt i semestern innan vi ska tillbaka o gora sista hetsiga manaden i Indien.

Lyckligtvis o passande till bade hemkomst och sommar fick jag ett positivt skattebsked fran Norge- vilken lattnad!

 

Just nu blev jag riktigt ledsen, efter att ha lagt upp dessa bilder har min kamera fuckat till sig och den tar inte emot mitt vanliga SD-minneskort som jag haft hela resan. Virus? Sa nu ber den mig att formatera kortet i kameran, jag vagar inte, det ar liksom 1500 bilder som ja inte fatt in pa mitt USB minne annu. Ar det kort? Ska ja glomma bilderna? Ledsen i ogat. HJALP!

 

HEJ DA



flowers

Jag delar hellre med mig av lite bilder an text eftersom jag enda inte riktigt kan gora allt rattvist. Men vi ar fortfarande kvar i Pokhara (Nepal) och ikvall ar det reunionparty/afterparty pa Shiva med de flesta fran festivalen och nagra kvarvarande rysska djs som ska styra upp nagot. Det kommer att bli mycket trevligt.

Jag kom pa det att jag har inte druckit mig berusad en enda gang under resan vilket kanns valdigt bra!

Nu har vi endast 10 dagar kvar i detta underbara land so we better start moving, men vi trivs sa jakla bra har att vi kanner inte for att stressa overhuvudataget. Vi VET att vi kommer aldrig hinna med allt vi vill anda sa kommer definitivt atervanda hit inom snart framtid.




 

 

 

 

Fina manniskor pa Shiva



Nu ska vi ut o ata en monsterfrukost och get ready for the party som borjar 16:00 (allt stanger har kl 23 darav den tidiga starten).

Vi mar sa javla bra!!!!!!!!


Peace out!

Namaste!

Hej bloggen.
Jag har spenderat mina 5 senaste natter i talt pa toppen av Himalayas pga Natarajafestivalen. Festivalen utan organiserad verksamhet men en otrolig upplevelse och en erfarenhet jag inte vill vara utan. Jag har egentligen lust till att forklara allt for er i minsta detalj men jag kan inte gora det rattvist overhuvudtaget, och det kan inte bilderna heller for den delen sa jag bestammer mig for att inte ens forsoka.
Jag kan atminstone saga att jag har mott fantastiska manniskor som jag knappt trodde existera som jag numera beundrar mer an jag nagonsin beundrat nagon.
I vantan pa bussen fran Kathmandu till Pokhara (kallt ute)
Den mest fantastiska Dal Baahten jag fatt hitills!
Harliga schack och chillout dagar pa Shiva
Festivalbuss och festivaljeep
Main stage
Fantastisk natur och 360 graders utsikt over Himalaya.

Nepal ar utan tvekan det mest genuina och vackraste land jag nagonsin vart i. Folket har ar av ett helt annat slag och mitt hjarta har blivit djupt berort av vistelsen i landet hitills. Jag har lart mig mer pa den har resan an vad jag nagonsin lart mig under hela mitt liv. Jag vill aldrig bli en Svensson.
Peace out!

for er!

I Kathmandu. Staden dar elektriciteten endast existerar 7h/ dygn, och gar efter ett schema sa ibland ar dessa 7 h under natten. Stade dar vatten i kran inte ar en sjalvklarhet (fick vanta 2 dagar pa en dusch). Staden dar min hals branner sonder pga den groteska fororeningen som vilar som ett tacke over staden. Men inflygningen till denna underbara stad var det vackraste jag nagonsin skadat. Jamsides med hoga fjall och himalayas snotackta toppar.

I fyra dagar har vi bara atit, varvat ner och shoppat som maniacs och promenerat gator langa upp och ner. Har finns massa sma mysiga cafeer med alla bakverk du kan tana dig i varlden sa jag ar i paradiset efter att ha gatt utan onkli choklad pa 2 manader ;)
Men allaredan imorgon ska vi ta oss vidare med buss, avgang 07.00, till Pokhara. Dar vi ska spendera narmaste 5 dagar och for att sedan pa den 6e kora 3h upp bland Himalayafjallen for Natarajafestivalen. 5 natter i talt och vi forbereder oss genom att handla massa gosiga klader, mossor, sockor o filtar eftersom att nattemeperaturen sjunker ner mot 5+ = kallt.

Resan till Kathmandu gick smidigt men var lang, strackte sig over 3 dygn, varav tva natter pa tag, men allt gicks om smort och vi kom fram som vi skulle den har gangen.

Slanger upp ett par bilder har fran lite varstanns.

 

Even o hans kompis (pa farjan mot Havelock)

 

Asiens basta strand (ovre och undre bilden)

 

 

Blev sa less pa all curry curry mat sa vi handlade farska grejor o fixade eget kak som vi laga over eld (bakta potatisar med en gronsaksblandning o hemmagjort vitlokssmor :) ) gott som fan!

 

den ljuva somnen pa taget (forlat for tshirten Lin)

Resterande bilder fran Kathmandu!!!

 

 

so long kalsong!

VARNING SMORIGT!

Klyschigt men sant: Jag har verkligen hittat min livskompanjon- Even

Back to the onions

Efter 9 dagar utan konstant tjat och istallet fullt med badande och solande har vi nu lamnat Havelock. Nu ar vi fortfarande pa en o, men "huvudon" dar Port Blair ligger, darmed flygplatsen. Imorgon styr flyget mot fastlandet och sedan en 40 timmars tagresa till Delhi, och darefter ett flyg till Nepals huvudstad Kathmandu. Om nu allt gar som det ska, har ju erfarenheter av annat.

Blev ingen dykning for mig vilket jag ar valdigt ledsen och besviken over, men dykguiden overtalade mig vanligt efter att ha hort mina uthostade lungor och min tappta nasa att det var ingen bra ide alls.

Sa nasta gang ni hor fran mig ar vi i Nepal. Har traffat mycket folk som vart dar och det verkar som att det kommer att bli riktigt riktigt nice!

Sa ingen mer bading for oss resten av resan och vi borjar narma oss halvlek.

Har jag berattat det att nar jag var hos doktorn strok han pa min frakniga arm och sa:
Doktorn:  What is this rash?
Jag: No, i'ts not a rash, just freckles.
Doktorn: Ohhh you are born like that... I'm sorry to hear!
Tydligen hade han ingen aning om vad fraknar ar. ha!

Tjo long!

RSS 2.0