lyst på snop?

Javel


ænnu en tid sen senaste inlægget.










snarare såhær lång tid.


Lin har lyst på to cola-burkar o  snop (JA! det ska vara ett p). Jeg lurer på hvis jeg skal begynne o skrive på norsk istedet for. Men da er det nok svær risiko att jeg får bank av mina venninner.



Det var det.


Liiiiiiiiiiiin-feber

Klockan 12.20. Och jag hars om vanligt inte hunnit med ett skit innan jobbet. Ska åka om 40 minuter, men en sak som gör mig så jävla GLAAAAAAAAAAAAD! Är att när jag kommer hem från jobbet KOMMER SMUFFI SITTA I MIN SOFFA I MITT HEM HÄR I NORGE!!! är inte det fucking crazy insane ? :))

Ja glad är jag som ni märker, och dagen timmar på jobb kommer bara flyyyyyyyyyyyga iväg!

Nu ska jag tvinga min bomsy-boy att käka frukost/ lunch med mig!


update

Ja vel, då kanske det var på tiden för en uppdatering. Jag fattar mig kort för att inte göra er uttråkade.

Jag har jobbat som in i helvet i det sista. Numera på en annan avdeling på gilde som kallas så vackert för baljevaskeriet. Det talad väl mycket för sig själv? Tung, svettigt, blött och jävligt är det, och så mör, sliten och trött som jag är i kroppen varje fredag har jag nog aldrig vart förut.    Mina biceps håller på att förvandlas till något som liknar en mans armar. Coolt. kanske inte.

Even
har fyllt hela 24 år, det firades med restaurangbesök, bio och öl. Helt bestämt av honom. Det blev en fin dag.

Igår, lördag var jag och AgnesIKEA och shoppade loss. Helt exalterade åkte vi till Åsane och strosade. Vi köpte nya glas, moppar, doftljus, bak/ matlagningsredskap, kastruller, knivar, stekpanna och ett alldeles FABULOUS durkslag! Kollektivet på löbergssvingen känns som ett helt nytt hem, ett nästan bebobligt sådant! Inte nog med det, vi har köpt en dammsugare också. Fantastiskt!


Agnes och "gratis-glass"^^

IKEA besöket avslutades självklart med körv och glass. Vi betalade för en strut me glass, men faktum är att vi tog påfyllning en gång i smyg. Jag kände mig snuskigt kriminell.

Hemma blev det full städning och sedan lagade jag mat, och vi drack vin och åt cheesecake till efterrätt. Agnes kom fram till att hon ska gifta sig med en gul lök och jag med en körv. Sjukligt äckelmätta lade vi oss tillrätta i soffan till Edward scissorhands, varav jag slocknade efter 2 röda.

Agnes vin och cheescake :))


Idag har jag och Even spelat dataspel och nu ska vi sex. hejdå.




alla går med åren... även Even

Idag är ingen vanlig dag, flr idag är Evens 24-årsdag! HURRA!

 


lördagkväll

Agnes är i en känslig, blödande fas och är inte den stentuffa bruden jag trott. Hon sitter o fäller tårar till nån random kärleksfilm där dom sjunger "You love me, why??? I cry my eyes out... The way you loved me vanished all my tears" osv osv, och hon är sjukt sentimental.

Jag skrattar åt det. Mouhahahha!

Sverige 22aug-2sep 2009

Som ni säkert redan uppmärksammat, så är jag och Even tillbaka hos Agnes, i Bergen.

22 aug, lör:
Vi kommer fran efter en lååång biltur till Ljungsbro vid 3 på natten. Möts av en alltför söt storasyster i den förutsägbara ljusgröna morgonrocken. Vi kommer knappt innanför dörren innan vi lägger huvudet på kudden och somnar.

Vaknar upp efter ett par timmar och jag och Even tar oss en rundtur i Ljungsbro och lägger märke till att allt är detsamma. Familjemiddag och sedan tar vi oss till L'orient där det var multipass! Möter upp många kära ansikten, avnjuter extremt billig öl och sen tar vi bussen hem.

23aug sön:
Mamma kommer på besök. Det blir inte det bästa återseendet, vi tjafsar för det mesta. Men sånt går ju över. Min moster Lula med familj kom även förbi på en snokarrunda.

Senare på kvällen var jag och Even ute o cyklade för att sedan sätta oss vid kanalen och bara prata och prata hur länge som helst.

24aug mån:
Jag och Even åker till stan och glor, äter på kebabbaren så han får smaka hur riktig kebab ska smaka! Sen åker vi till Diana för att säga hej, dit kommer även Lin. Härligt o återse gamla babben. Vi dricker kaffe, sen åker vi vidare till Lin där vi äter äpplepaj med vaniljsås. Och så blev det kväll och vi tog bussen hem till Ljungsbro igen.

25aug tis:
Fint väder, en chill-dag hemma med kidsen och mycket studmattehoppande.

26aug ons:
Möta upp Lin på stan, Even käkade sushi för första gången, han shoppade kläder (under mitt och Lins tvång). Vi 3 åkte hem till mig, käkade ännu mer, sen blev det AURORA till förkrök på loftet, innan utgång. En utgång som var ruinerande dyr, ("det är ju billigt i sverige, pass på"), och "bra" taxideal på 550:-. Men jaja, vi fick så vi förtjänade dagen efter...

27aug tors:
Vi åkte och besökte min mor i skäggetorp och där fick vi i oss vitaminerna via en pizza ...

28aug fre:
ÄNTLIGEN ljungsbro marknad. nu blev det liv i bygden. Tjejerna var i extas och åkte karuseller för fullt. Diana kom och det blir kräftskiva på kvällen (också något nytt för Even). Fan så man njuter den gången om året.

Det man iställer skulle kunnat vara utan var trubaduren utanför fönstret som körde huvudet av oss. När den väl tog slut, kom trubaduren hem till oss istället. Det var efterfest och allsång. Inatt jag drömde...

29aug lör:

Lördag och kalas för tjejerna med släkten. Länge sen man såg alla nu. Sen flydde jag och Even till stan och tog ossen fika (som om det inte var nog med gottis hemma). Det blir en tidig kväll och det var skönt.

30aug sön:
Vi bestämmer träff med Cazzilicious och Markus Larsson och vi äter/ tar en fika och ett glas rött på steves. Mycket mycket kärt återseende. Så gött att man får chansen att möta sin gamla igen. Det lever jag på länge länge.

31aug mån:
Min tur att shoppa lite, och sedan köpa med oss Linköpings famous munkar till morsan, där det delas ut presenter helt vilt till oss. En fin dag, morsan är härlig.

1sep tis:
Vi hämtar kidsen på dagis/ fritids och sedan bestämmer dom att vi ska upp till malfors cafét vid kanalen och äta glass. Sista dagen och deras ord är min lag. Det är 25 grader och sol och vi njuuuuter. Min favorit, makaroner och falukotte står på menyn och jag är mer än nöjd.

2sep ons:
Vi packar i panik, moster Lula skjutsar oss till station. Där möter Linda upp oss. Det blir ett sorgligt avsked och jag upptäcker att jag glömt halva min garderob och gitarren ännu en gång...






bilder ska läggas till så snart som möjligt.


gilde4life

jag är tillbaka i regnets huvudstad. Det kommer a hell lots of uppdateringar från Sverigevistelsen så snart jag inte ska åka o jobba. Vilket jag ska nu. Men... först ska jag till comma o titta in hos Agnes, YAHOOO!!!

RSS 2.0