Vsfest

Blev ingen Halloweenfest för mig i år. Vilken är synd, jag fullkomligt älskar ju att klä ut mig.
Var istället på jobbets årliga vsfest.
Idag blir det tacos och myskläder hela dagen. På måndag ska Even resa till Sörlandet så vi får passa på.
Hoppas Linnea och gänget hade en oförglömlig Halloweenfest igår, tänkte på er mycket.
Jag måste bara tillägga ett stort tack till dom få, men ack så fantatiska kommentarerna jag får! 
Jag blir så himla glad i hela hjärtat och själen!

hjälp!

Seriöst. Kolla vad lagerjobb gör med ens armar. haha! Bodybuilder nästa.

nedräkning...

Köpte precis flygbiljetter hem över julen. 22 dec- då kommer jag.
Puss

Kunde inte låta bli...


mumsfillibabba


Dagens



höst

Ibland kan jag vara så jälva dumsnål att det inte är sant. Har länge gått o tänkt att jag verkligen (och då menar jag verkligen indeed) behöver tjocka tröjor/ stickad/ långärmat you name it. Något som håller dig hyfsat varm. Jag går med min svarta jävla luvtröja som har vart med över hela världen och kan inte längre igenkännas som svart.

När jag strosar runt i butiker och ser mysiga inbjudande tröjor som jag jätteJÄTTEgärna vill ha för 400-lappen rynkar jag på näsan och tycker det är alldeles för dyrt för en tröja.

Senare samma dag kan jag sitta på internet och klicka hem ett par skor för 449:- som jag verkligen verkligen inte behöver, okej om det hade vart riktiga höstskor, men det var det självklart inte. Se bild nedan:

Tog mitt lilla förnuft till fånga o skickade tillbaka skorna sista returdagen.  Bestämde mig för att gå och köpa mig en gosig tröja, men som alltid, när det är något man ska ha- hittar man det inte. typiskt.

 

 

 

Lagade en Ginoliknande dessert igår med banan, äpple och jordgubbar i ugn strödd med riven mörk choklad och kokos. Serverades med krokanglass och vaniljkesam

 

 

Dagens blev hasselbackspotatis med fläskfilegryta och en stor sallad med massa avokado i

 

Den här veckan var det höstferie och Yogastudion hade reducerat schema men jag lyckades få med mig fyra akter. Det känns jättebra! Är så glad för att jag har hittat Yogarummet, det gör att Bergen inte känns så tungt, tråkigt och trist alla gånger. Var också och simmade en timma idag, var väldigt skönt att ligga i bastun en stund.

Helgen har för övrigt spenderats mestadels inomhus med massa tända ljus och filmer. Bakade en omgång med kladdmuffins idag som jag ska glädja någon på jobbet med imorgon, vem vet jag inte ännu.

Nu är det straxt dags för kudden, vill önska alla en bra söndagskväll och skicka ut lite extra energi till veckostarten.

 

Muppen säger hej

 

Kärlek!


Simma

Så ja, nu har Bergens sentralbad öppnat för dagen. Pallrar mig dit o simmar en timma och bastar lite. Skönt start på söndagen.
Ciao!

Edit: Jag vet att sentralbadet stavas med C ( i sverige), men det är ju ett norskt badhus.


mera mat

Dagen går mot sitt slut. Lasagnes blev en hit. Riktigt gott med skivad Zucchini och Aubergine som "lager" istället för bara vanlig pastaplattor. Bilder gör ju aldrig en maträtt (läs: mina bilder) rättvis men jag bjuder på några ändå.








Tomaterna som har torkat 5 h i ugnen. Ska torka i rumstemp. tills imorgon då de ska läggas in :)




Igår var det soligt i Bergen och det firades med 18 (!) rullar mjukt dasspapper. Lyxigt!


köksmood

Idag är jag i ett riktigt sånt dära "laga mat" mood... Har suttit flera timmar nu och gått igenom receptsidor och flashbacks matlagningskategori och hämtat massvis av inspiration. Vill prova på att laga ALLT, men det går ju inte laga bara för lagandets skull, det måste ju ätas upp också. Det är en sak jag saknar med att bo i kollektiv eller med en familj- det finns alltid någon som kan äta upp. Vill ju inte kasta bort massa mat.

Hitills har jag iallafall kört in lite tomater i ugnen för att tillverka egna soltorkade tomater som jag sedan tänkt lägga in i olivolja/vitlöksmarinad (har nån timma kvar i ugnen). Billigare och förhoppningsvis mycket godare än köpegrejer.




Gjorde ett litet mellanmål - smoothie gjord av jordgubbar, banan, krokanglass o hallonkeso. Rekomenderas starkt som en liten uppfriskare i kalla höstrusket.





Senare idag blir det Lasagne med Zucchibi och Aubergine istället för lasagneplattor i. Ett förstagångsförsök men det blir nog bra :)

För övrigt är det mesta som vanligt - jobba- Yoga. Men en ny sak har trädit in i vårt hem- TV & ps3.
Inga tvkanaler men med Little big planet 2 går tiden framåt, sakta men säkert.


!



Linköping

Min korta, intensiva men underbara hemmavistelse


- Har klippt håret (FÖR mycket)
- Myst med min kära familj
- Vart på Lowes dop och blivit gudmor till denna underbara varelse
- Träffat David och Linnea (och skymtat Pär) :)
- Gått i shorts och Linne för sista gången
- Cyklat









när jag kommer hem blir det fullt i bilen, då får Doggie ta lyxplatsen






Imorn bitti 06:00 avgår tåget från Linköpings resecentrum. Tillbaka till Bergen.











 


RSS 2.0