Januari

Är nu inte hela lika övertygad att jag kommer hem runt den 25 februari. Anledning: Lägenheten jag flyttat in i har bestående husdjur - KACKERLACKOR. Jag vet, jag spyr. Ska med andra ord flytta IGEN, och detta må ske innan mars. Har för tillfället inte hittat en ny lägenhet ännu, och vet inte om jag vågar ta risken att åka hem precis när det är dags för flytt. MEN, lyckas jag få en ny lägenhet avklarad innan dagen D så tar jag första bästa flyg hem med detsamma. Håll tummarna!
Jag har fortfarande inte internet och sitter nu på Burger King och utnyttjar gratis trådlöst nätvärk. Det gör mig svåråtkomlig och ännu mer isolerad från mina käraste. Det suger. Får liksom ingenting gjort och kan inte "kolla" upp någonting. Frustrerande!
I torsdags var jag med en kollega på Zumba för första gången! Så jäkla roligt!! Och idag har vi vart på Zumba-maraton och tränat i 2 h, svettigt värre! Har tillochmed införskaffat mig en pulsklocka.
Ska belöna mig själv med kladdkaksbak sen, har inte bakat på evigheter känns det som! mmmm... och så ska jag laga thai red curry- gött!
Spenderar min vakna tid på antingen jobbet eller SATS. De få timmarna jag har hemma sover jag eller lagar mat. Längtar till 20 februari för då kommer Egil till Bergen. Äntligen lite besök *hint hint* ..

Älskar er !!!

Hejhopp

Speedo update
  • Fortfarande inget internet, tar tillfällena jag kan o hänger på bibioteket
  • Flyttade i början av Januari, flyttar snart igen pga kackerlackor (ja du läste rätt)
  • Jobbar jättemycket
  • Even på Sörlandet
  • Tränar som oftast 5 dagar i veckan
  • Sover
  • Kommer 100% hem straxt före  den 25-ish februari (men har inte bokat biljetter ännu).
  • Älskar er!
Och en liten bonus. En bild tagen EXAKT nu på biblioteket.
Puss!

livstecknet

jodå, jag existerar. Men har inte internet, och utan det har jag insett vad mycket det faktiskt betyder för kontakt med omvärlden när man inte bor nära varandra.

2011/2012

Året tjugohundraelva är nu passerat och gjorde det som ett av dom bästa åren i mitt liv.  Fjolåret började bra med en ny vänskap Pär & Linnea, till trots för att vi bott så långt ifrån varandra och inte setts alltför ofta har ni två ändå förgyllt mitt år mcyket väl.
Jag är en sån som gillar listor, både att skriva och att läsa, så jag bjuder på en årssammanfattning i form av lista:
  • Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Många saker, men framförallt, började med Yoga.
  • Vilka länder besökte du? Sverige, Norge, Ungern, Indien & Nepal
  • Vad spenderade du mest pengar på? Utan tvekan - resa. Men också sparkontot.
  • Årets bästa händelser? Indien/Nepal, Ozora & alla sekunder jag tillbringat i Sverige
  • Årets sämsta? BingoLottos uppesittarkväll
  • Är det något du har saknat i år? Närmre avstånd till familj/vänner
  • Kommer 2012 bli ett bra år? Det kommer bli ett episkt år.

Avslutninggsvis på året blev jag medlem på SATS och är numera aktiv. Var lite macho och bokade in mig på ett BODYPUMP pass i måndags. Stolt över att jag vågar ta mig dit överhuvudstaget möter jag instruktören och är allmänt frågvis då jag aldrig vart där förr. I gensvar får jag en fråga : "Du har väl tränat gym på egen hand tidigare?" Varpå jag svarar "nej", och hennes blick säger mer än tusen ord att jag kommer få kämpa.

Sagt och gjort, peppar till max, och sen dess har jag inte kunnat röra ett finger. Jag har då aldrig känt på maken till träningsvärk. Okej, jag kan tycka att lite träningsvärk är skönt, men inte när det är så illa att varje gång jag ska sätta mig på toaletten låter det som en flodhäst som dumpar ned eftersom jag gör allt i min makt för att slippa båda böja armar och ben.

Idag är det onsdag och det gör minst lika ont om inte mest ont någonsin. Jag hoppas att det släpper när jag för en gångs skull är riktigt träningssugen. Det är frustrerande! Jag är glad för att det inte är så mycket att göra på jobbet, för jag jobbar i snigelfart.



Firade nyår med min kärlek och vi hade det jättemysigt. Vi lagade god mat och köpte akryl+dukar så vi målade lite. Jävligt fett!




Nu har vi redan kommit till onsdag. Jobba väntas om 2.5 h. Ha en fun dag!


Juletider i Ljunsgbro

Gott nytt år!!
Har kommit hem igen till Bergen, jobbat en dag och firat nyår.
I Sverige var det fantastiskt trevligt. Mycket av det goda, fetade upp mig 2.5 kg på en vecka, då är livet gött!
Mina vackra tjejer på julafton
.



Viktor och Tomten




Twister-tjejerna


På min födelsedag blev det dags för lite bakning.



Reslutatet blev en Hallon pannacottapaj & Chokladfudgetårta. Nam!


Fick hjälp av världens bästa tjejer.


Diana kom förbi med min fina gudson <3


En dag var Linn & Ebba väldigt uttråkade och tyckte att jag kunde behöva en makeover. Sagt och gjort. Före- och Efterbild visas nedan (OBS: Känsliga tittare varnas!)
FÖRE
-
EFTER, voilá!
-
Det var min Sverigetid i stora drag för den här gången. Som alltid är det många man inte hinner träffa, vilket är väldigt synd. Har bestämt mig för att komma hem oftare med jämna mellanrum så att jag får lite mera tid till att träffa familj och vänner. Känner att det är vääldigt viktigt för mig. Var riktigt tungt att resa tillbaka hit igen.
Vill tacka alla mina fantastiska vänner som gör mig så otroligt glad! Och min kära familj som alltid finns där. Jag Älskar Er!


RSS 2.0