hejhejnuskajagonanera

Den har helgen hör till en av dom konstigaste och märkligaste helgerna jag spenderat i Bergen.  Varenda helg tycks överraska mer och mer. Jävligt trevlig var den iallafall. Återkommer om en mer ingående beskrivning, men nu ska jag snart till jobbet och innan dess borde jag klä på mig och  dra ihop något att äta.

Röyksopps skiva Junior har äntligen släppts och den är helt klart värd att lyssna på! Mykje bra!


särskrivning eller ej?

Godnatt

trenger

klockan är 12.51. Jag steg kanske upp 12 idag. Relativt utsövd och jävligt nöjd över att det är lördag. Börjar dagen med en 40-min-dusch och sitter nu i soffan och äter chips till frukost. Det kan jag fan tycka att jag är värd.

Idag ska jag fira med min vän Chris att han har kommit in på en utbildning i New York och därefter kanske möta upp Gilde-4-ever-folket. Det kan bli en trevlig afton.


Ciao

Gild3

nog så fastnade jag ändå här. Klockan är 2.30 jag har 2.3 h igen tills min vakna tid har gått upp till ett dygn.

NU ska jag faktist sova (i ett dygn), och drömma mig bort till det södra Amerikat och tänka på Hanne (o den dyngsura utekvällen som slutade i en vinnande bortamatch), Mallan (o mallans WUNDERBARA baconlindade pölser) & Lin,  Agnes, Johanna och Linda mfl som grisar sig där nere.


Tumetott tott tott ...

ZzzZZZzz

Klockan är nu 01.42 och med tanke på föregående inlägg och att jag befinner mig i exakt samma position som då, kanske jag borde gå och lägga mig trots allt.
Men HEY det är ju fredag, men det spelar då fan ingen roll.

Snart blire sängen, och imorn ska jag sova läääääääääääänge lääääääääääääänge...

Imorgon om jag sammanstrålar med Jakob på msn ska jag be honom hjälpa mig designa bloggen. Liva upp den lite.

Nice

1 kg

det går 120 timmar på fem dygn, 56 timmar ledig tid av dessa 120. 64 timmar jobb.

Den här veckan har jag minst sagt fått smaka på "den-flinka-svennen-i-norge-men-sjukt-hög-arbetsmoral-medicinen". Den smakar minst sagt bittert när;
- klockan ringer 05:00
- när arbetsdagen på arbetsplats nr.1  är över men du stressar så pass att du hinner inte ens byta om förrän bussen till arbetsplats nr .2 går.
- när du kommer hem 23:45 om kvällen och du vet att du ska upp vid 5 igen.

Under de tre senaste dygnen, det vill säga de senaste 72 timmarna, har jag arbetat 48 timmar, vilket i sin tur betyder att jag har totalt haft 24 timmars ledig tid. Dessa 24 timmar fördelas sedan över tre dygn och ger 8/ dygn. På dessa 8 timmar är meningen att jag ska:

- transportera mig till och från arbetsplatserna via promenad, promenad till buss, buss, promenad till buss, promenad hem.
- laga mat
- bajsa
- duscha
- SOVA
- se på tv
- sitta vid datorn
- umgås med Ola, eller andra Homo sapiens.

Jag har förstås inte hunnit med hälften av dessa ting, därav min frånvaro.

Så just nu, i skrivande stund, har jag aldrig haft så jävla bra samvete av att ligga i soffan och bokstavligt talat trycka i mig allt av världens (läs; norges ... dvs inte så bra) utbud av onyttigheter. Jag har heller aldrig vart en av dom sunda typerna. Men va fan, jag är väl glad för de!


sådär, ifall ni hade glömt hur mina fräknar ser ut på blek vinterhy och min tumme. Bilderna tagna 06, men ingen större skillnad i dagsläget.

ett bubbligt ansikte

Ännu ett onödigt inlägg i väntan på att klockan ska närma sig bussens avgångstid.

Väderporgnosen insisterade på sol sol sol, men för tillfället ser jag bara moln moln moln med undantag för en blå fläck. Liksom igår ska jag och Max även idag jobba utomhus med att välta backar, fyllda med vatten, för att sedan stapla upp dom igen. Igår var det så varmt på dagen så att vi tillochmed jobbade i t-shirt. Det var gött det. Skönt med omväxling i arbetsuppgifterna och att faktiskt få vara ute när det bjuds på det lilla solsken som uppstår här i Bergen.

Inatt drömde jag att jag och min (gamla) klass från gymnasiet var på någon form av klassresa, typ som den vi var på på Öland, men utomlands. Jag hade struntat i att smörja in mig med solskyddsfaktor för att trots att det var juli månad tänkte jag,  "solen tar ju inte såhär års ändå".
 
För er som känner till mitt pigment var inte det här den bästa idén jag kläckt. Efter första dagens solbad var jag mer solbränd än någonsin, min hud i ansiktet bubblade upp av överkokthet och det  bildades blåsor. Och smärtan, jag får rysningar.  Bara för att det var en dröm slapp jag inte undan den.


Såhär snyggt bränd brukar jag lyckas bli minst en gång varje sommar :(



Ja o sen hände det massa mer grejer som jag kom ihåg när jag började skriva men är nu som bortglömt. FAN

Nu måste jag rusa till bussen. ciao

salt

Okej nu är jag ett med resten av alla världens fruntimmer. Jag är kär i en vampyr. Inte vilken vampyr som helst, utan Edward. Jag grät mig igenom filmen i hopp om att jag nån gång skulle vakna upp och vara Bella. Det hände förstås aldrig och nu sitter jag här, inte ens klädd ännu och gråter fortfarande. Det fräter på kinderna. Kan tårkanalerna sätta stopp?

Twilight

3veckorinyaboendet

Igår var vi på Kino. Jag såg en film som inte alls tillhör min film smak i vanliga fall, Watchmen. Jag måste då säga att denna filmen var way over mina förväntningar. Jag hade väntat mig ännu en superhjältsfilm som den random typ av sånna filmer kan vara (jag har iofs inte sett några alls nästan). MEN, den var cool, annorlunda, jävligt snygg och bra! Rekomenderar den.

Jag har spenderat ett fulltankat simkort på telefonsamtal hem till min familj och min moster. Vilket inte rör mig ryggen. Jag saknar alla så fruktansvärt mycket och är nästintill på bölhumör.

Fincken levererade inte alls igår. Efter att ha sett affischer om en DJ som förutsatt skulle vara cool, eftersom det brukar vara cool musik på fincken så dyker det upp en jävla kepssnubbe med chipstuttar och spelar Lady Gaga, Rihanna och andra reaggetonremixaravfjortisdunkadunkalåtar. Jag dog. Vi gick till ett annat ställe, men en baconlindad pölse (jag dreglar) på 7-eleven var nog gårdagens topp! Och vad säger man? Att man ska sluta när man är på topp. Så det blev hemgång och väl hemma slängde vi på Kung Pow. Skrattandes till tårarna spruta och tills vi fick kippa efter luft tog kvällen slut väldigt bra trots allt.


Nu blir det film.

Lyssna, jag rekomenderar't verkligen!!!:-->
SWAYZAK

neverendning




Visst, kommer ni ihåg?




random tjat

Lin och Agnes. Jag hoppas ni kommer ihåg att ni ska tillbaka hit snart :) och inte utsätta er för massa farliga linbanor, lianer och allt vad det nu kan vara.

En älskvärd måndag

Jag slänger in ett par  rader just nu mest bara för att jag måste.
Jag känner ofta en viss skyldighet till att blogga kontinuerligt och tycker mig också försöka.
Helgen var ljuv.

Mer om det i nästa inlägg.



DEPECHE MODE

(Min storasyster Linda däremot, borde VERKLIGEN se till o ta tag i uppdateringen)


/ Settan

feeder

Jag är glad för att Ola äter det jag bakar. Han ber om en bit och jag ger honom en GIGANTISK bit. Men han säger inget för det. Han är tyst och äter upp, för han vet att annars blir jag arg.
Jag är nog en vad man kan kalla feeder.




Agnes är nitton agnes är nitton agnes är nitton.
Saknar smuffisarna så mycket så här kommer lite bilder från våra SAD goodbye's.


Sötis-varit vaken 36h- jobbat 8 h-med pilimariskt gullis min- (då 18 år)-med den gigantiska ölen-som var större i verkligheten.



Sadness



smuffilicious






Lyssna på: DENNA


hejpådig

HEJ!
Igår var jag ledig, idag var jag inte ledig. Idag gjorde jag ännu en effektiv 10 timmars dag på TINE i sällskap med alla yoghurtar, denna gången på ett rullband. Jag var uppe i produktionsavdelningen och kände mig ju närmare jag kom dom två sista timmarna, VÄLDIGT viktig. Jag hade lärt mig hur man "fixade" maskinerna när dom krånglade, vilket dom gjorde en sisådär var femte minut. Jag måste ju gjort ett väldigt gott intryck, eftersom jag försökte le hela tiden, trots att min rygg föll i tusen bitar.

Imorgon är jag tillbaka på Gilde, lovely Gilde.


Inläggets MYCKET värda musik ! Check it out


____________-
Uppdatering sex minuter senare!

BOYS NOIZE till Emmaboda i år igen, betyder att jag måste dit! Då senast resluterade i ett slagsmål med käre Lin på jordbacken.
RÖYKSOPP till Roskilde. Det är GRYMT!

jag vänder mig ut och in av längtan

kallt

Igår fick jag inte vara ledig som jag trodde. Jag fick jobba på mejeritet istället och jag förstår varför dom ringde just mig om de. Ett högre IQ-krävande jobb får man nog leta efter. En sån komplicerad sak som att stå i en kall, tråkig, död källare och sätta på lock på 10 pallar med yoghurtar är något jag nästan kan avstå. Men vad gör man inte för sitt grannland. Jag kunde ju inte neka dom min behövande intelligens och arbetsmoral.

Jag nyttjade också mitt truckkörkort (ja jag har ett sådant). No comments!


Nu ska du lyssna på
:

Kraftwerk (jag vet IGEN)
Du kanske vill ha en länk med så de blir lejte lättare att veta vilken av alla miljarder låtar du ska lyssna på (också för er som inte har spotify)   

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

& HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR , COOLT



________________________

Uppdatering: pratade med min kära Eivind nyss. Mejeriet imorn också. Men nu ska jag istället PACKA yoghurt. DÄ NI!
Veckoslutet spenderar jag på mitt favoritställe Gilde <3

sådärja

Med ett par öl i gårdagens bagage känner jag mig jävligt stabil.
Jag har sagt mitt första bestämda Nej och jag har avancerat något enormt på Guitar hero.

Gårdagen blev inte som tänkt. Förfesten här hemma var grym med tvspel som tekken, soulcaliber, tony hawk och guitar hero och öl i mängder. Meningen var att vår trio;  moi, Ola och Sofie skulle på Digitalo. Vi kom aldrig så långt. Istället gick vi till Baran och spela FUSSBALL. Efter att har blivit en ack så ertappad nittonåring begav vi oss till nästa ställe utan större legkontroll, då också med stalkern. Stalkern som jag nu sagt Nej till, på riktigt!


Smått & gott från gårdagen, följ bildserien nedan. Klicka för att få se dom CLOSER !!!



Vidare på efterfest (ja stalkern var fortfarande med som en böld i kryllat) där var det ett jävla drag. Jag drack en sisådär 2 liter vatten för att hålla munnen full och slippa socialisera med S. Jag blev indianhövding och såg min drömkille.



Idag kom jag på vad jag ville göra. Med mitt liv alltså. Taget helt från luften slänger jag ur mig den snilleblixt jag fått för stunden till Ola som hade sitt öre i närheten "jag vet vad jag vill bli! Jag vill vara mat-labbare, alltså labba med mat o sånt". Framför mig på bordet står en påse med vinegum (ÖHHHHHHHH stavning?) och jag tänker genast på gelatin. Gelatin liksom. Det växer knappast på träd. utan måste framställas på "syntetiskt" vis. DET VILL SÄGA, någon måste labba fram sånna grejer och sen komponera det. THAT MEANS att man får experimentera endast med ätbara "kemikalier", vilket gör det ännu roligare. MAT+LABB= WOOOW!!! Vad säger ni? Det vore väl nåt ändå.

Vi har som sagt flyttat nu och det är verkligen bara till det bättre. Boende matesen är också grymma och utrymmena är enorma om man jämför med föregående lägenhet. Idag åt vi dessutom lasagne. Det gillar jag jävligt mycket, men det var en sånnadära halvfabrikatgrej så den var inte så god. tyvärr.

Jag har inte gått utanför dörren idag, trots att jag vaknade till solens ljuva strålar riktade i mina ögonen (vilket inte är lika härligt), men den försvann lika snabbt och bra var väl det, jag hade ändå aldrig tagit mig i kragen och knytit skorna.


ja lite tankspridd kan man vara.

Woodstock

Läste i BA att Woodstock fetivaler kommer att arrangeras i sommar till fyrtioårsjubileét. En kommer att vara i NY och en i Berlin. Den i Berlin äger rum 22-23 augusti. Och det är GRATIS!
Detta är ju helt insane.

Ses vi där?


just nu: The Doors

mera kommer

den fjärde november tvåtusenåtta. Exakt fyra månader sen. Fyra månader senare, med andra ord idag, har jag befunnit mig i grannlander i väst, hela fyra månader. Tiden går något otroligt fort och bra är väl det, antar jag.

den stora bomben

Härmed presenterar jag den magiska länken till Super Mario, flashspelet  som jag ägnat alldeles för många timmar åt. Numera klarar jag ut det på... max ~10 min (?) Slå de ni, BÖRJA NU!

NÄHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ självklart går det inte att lägga in en länk nu, så ni får den i textform.
här -> http://pouetpu.pbwiki.com/SMF_480X360

mina rubriker har oftast ingenting med inlägget att göra

Vi har flyttat, jag har vart på akuten och nu sitter jag inlåst i det nya hemmet, måste gå senast kl 14 till jobbet.

Däremot är jag nog jäkligt glad, typ.

Sounds like a great life?

RSS 2.0