for er!

I Kathmandu. Staden dar elektriciteten endast existerar 7h/ dygn, och gar efter ett schema sa ibland ar dessa 7 h under natten. Stade dar vatten i kran inte ar en sjalvklarhet (fick vanta 2 dagar pa en dusch). Staden dar min hals branner sonder pga den groteska fororeningen som vilar som ett tacke over staden. Men inflygningen till denna underbara stad var det vackraste jag nagonsin skadat. Jamsides med hoga fjall och himalayas snotackta toppar.

I fyra dagar har vi bara atit, varvat ner och shoppat som maniacs och promenerat gator langa upp och ner. Har finns massa sma mysiga cafeer med alla bakverk du kan tana dig i varlden sa jag ar i paradiset efter att ha gatt utan onkli choklad pa 2 manader ;)
Men allaredan imorgon ska vi ta oss vidare med buss, avgang 07.00, till Pokhara. Dar vi ska spendera narmaste 5 dagar och for att sedan pa den 6e kora 3h upp bland Himalayafjallen for Natarajafestivalen. 5 natter i talt och vi forbereder oss genom att handla massa gosiga klader, mossor, sockor o filtar eftersom att nattemeperaturen sjunker ner mot 5+ = kallt.

Resan till Kathmandu gick smidigt men var lang, strackte sig over 3 dygn, varav tva natter pa tag, men allt gicks om smort och vi kom fram som vi skulle den har gangen.

Slanger upp ett par bilder har fran lite varstanns.

 

Even o hans kompis (pa farjan mot Havelock)

 

Asiens basta strand (ovre och undre bilden)

 

 

Blev sa less pa all curry curry mat sa vi handlade farska grejor o fixade eget kak som vi laga over eld (bakta potatisar med en gronsaksblandning o hemmagjort vitlokssmor :) ) gott som fan!

 

den ljuva somnen pa taget (forlat for tshirten Lin)

Resterande bilder fran Kathmandu!!!

 

 

so long kalsong!

Kommentarer
Postat av: Stina

Härligt det ser ut! Och glädjen av allt gott som fanns att äta. Du ser jätte skinny ut! Hoppas att resan är som du förväntat dig! Det är alltid så spännande att läsa på era bloggar och se vad ni har för er, men jag saknar er väldigt mycket också!

Kram kram, hälsa Even!

2011-03-10 @ 20:21:16
Postat av: lula

Tjena Plättan!

Gud så underbart det ser ut o vilka härliga bilder:)

Du är jättfin gumman! Och vad jag skrattade när jag såg Even o hans sovkompis;) Ha det så bra o var försiktiga, kram från oss

2011-03-12 @ 14:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0