Mexico

Vi lamnade Cancun efter 2 natter. Cancun kan beskrivas som Amerikanernas motsvarighet till Mallorca. Gigantiska hotellkomplex lang hela stranden och feta, rika amerikaner som ligger och jaser pa solsangar fran gryning till solnedgang. Inget for en backpacker med andra ord. 
 
Trots det traffade vi manga trevliga manniskor (locals, som utlanningar), varav en som drog med oss pa fest. Pa vagen dit blev vi informerade om att "this is the place to be" och alla hade stora forvantningar pa denna spektakulara fest. 
 
Efter 15 min promenerande kommer vi fram till ett morkt och unket hostel med ett bord uppdukat med halvdruckna flaskor tequila, rom och vodka. Coca cola, fanta och den lokala laskedrycken "squirt" (roligt namn tycker jag). Ett fat med halvsmalta isbitar, limeklyftor och en ihopgeggad massa forestallande salt. 
 
Stamningen som infann sig var tamligen skum och lite tryckt oss alla emellan. Mexikanaren som tagit oss till stallet var minst sagt lyrisk. Det fanns en del original pa stallet bla en australienare som satt och gjorde en riktning och taljde pa en trastock som skulle bli ett gevar, en onerspeedad mexikanare vid namn Carlos som forsokte charmera alla (3, varav en var mig) damer pa partyt. Men what to expect nar "intradet" ar ca 25 spann och fri bar.
 
Nu befinner vi oss lite soderut om Cancun narmare bestamt Tulum. Dar vi endast har strom nagra fa timmar pa kvallen, sa det ar svart att fa alla apparater laddade o sa. Sa just nu har Even och jag akt in till stan och sitter pa internetcafe. Har utan framgang forsokt att lagga in bilder pa datan men laddade ner en fran google som visar exakt hur det ser ut. 
 
Karibiska havet- to die for
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Underbart med uppdatering! Den där stranden skulle inte vara fel nu!!! Hoppas ni har det toppen :)

2012-10-08 @ 23:42:51
Postat av: Linnea

Karibien är fantastiskt! Det låter som att ni har det bra, skönt och kul att höra! Fortsätt uppdatera så vi stackare hemma i mörka Sverige har något roligt att se fram emot : ) <3

2012-10-09 @ 20:50:32
Postat av: Anonym

Dör avundsjukedöden.
Puss /A

2012-10-09 @ 21:08:18
URL: http://agnesboken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0