Rolling the Maki, doin' the Nigiri!

Med en orolig mage (orsak: ätit chocklad nu igen efter nästan 2 månaders totalt godisavstånd), släpade jag mig med benen bak genom det regniga vädret till SATS för att genomföra ett över-förväntan prestasionsmässigt spinningpass. Under passet for tankarna genom huvudet, som till en början, gjorde träningsakten outhärdlig men som mot slutet gick över till total tacksamhet och ren lycka. Måste varit adrenalinet och endorfinerna som hjälpte mig. Tänkte på hur lyckligt lottad jag är som numera har två av mina absoluta favoritkillar i hela världen boende under mitt och samma tak. Viktor är nu en del av oss här och det känns väldigt bra!
.
Inte nog med det lyckades Even hitta kläder han faktiskt gillar idag på stan och skjorta+fluga till hans fars bröllop som det snart är dags för.
.
Här hemma blev vardagsrummet omgjort till en sushiverkstad och efter mycket pill och kladd är vi nu mätta och glada efter lite homemade-sushi.

Nu är det dags för att kladda på lite mascara och ett nytt linne på så ska vi hem till Peter, Björn och (tyvärr inte John) Hampus för lite socialiserande och alkohol. God lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0