Midsommarfirande!

Tillsammans med nyfunna vänner skapade vi en riktig svensk midsommarkänsla i lördags och firade för fulla muggar.
Vi var inviterade hem till grabbtrion kl 13 där vi välkomnas i dörren med en mycket uppskattad GT. Efter lite snack o "mingel" satte vi oss till bords och avnjöt en alldeles ljuvlig klassisk midsommarlunch med sill, nubbe, snapsvisor och allt vad det innebär. Mätta och glada i hatten trotsade vi småregnet och gick till skog/fjälls. Sågade ned ett mindre träd och plocka allt vad buskar och blommor innebär för ett försök till att skapa en midsommarstång. 
 
 
 
Resultatet blev långt över förväntan och vi dansade oss blöta i regnet till falsksång av smågrodorna.
 
Inne i värmen var det dags för kaffe och mitt och Viktors bidrag till aftonen, tårta och snickerskaka. Det blev succé! Dagen följdes av olika lekar, spel och långa samtal om allt mellan himmel och jord. Till sist var det dags för antändning av engångsgrillarna och självklart regnade det. Hampus hittade en regnfri spott under ett träd så vi tog med festen dit. 
 
 
Mätta med stort m ännu en gång efter fantastiskt god mat under hela dagen avslutades det hela med lite soffhäng, slösnack och vinande. När klockan närmade sig halv 3 var det dags för, efter närmare 14 h midsommarfirande att bege sig hem och ut i spöregnet och mötas av kontrasten till en galet fylleslags-lördag på genompassering i byn.
 
Haft en superhärlig helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0