klagobrev

Den planerade tagture fran Varkala till Chennai, och flyget till Andamanerna kunde inte blivit smidigare, om vi inte hade missat det.
Istallet blev resan ut hit en mardrom och den dyraste i hela mitt liv.

Vi visste att avgangen med tag var 21 feb 02.35 AM. Dagen innan dubbelcheckar bada jag och Even biljetterna for att inte gora samma misstag som vi gjorde nar vi skulle ta tag fran Hampi (som vi missade med fel dag).
Det vi inte tankte pa att eftersom taget gick pa natten, var ju det natten efter dagen den 20e, eftersom att datumet skiftar efter midnatt.
Vi kommer pa detta 17.00 om eftermiddagen den 21 och har ett plan fran Chennai kl 05.50 morgonen darpa. I ren panik fragar vi om det gar att ta sig dit med taxi i tid, men eftersom det ar 24h med bil ar detta omojligt.
Vi springer till narmsta travel agency och lyckades med att fa ett flyg bokat forst till trvivundram-bangalore och sen bangalore-chennai, med villkoret att vi akte inom 20 min for det var knappt med tid.det var den enda losningen vi kunde ha, sa vi hosta upp dom dyra pengarna. Loper till rummet o kastar ihop vara grejer och sedan kor vi i rusfart till Triuvandrums flygplats.

Tack vare den skickliga taxichaufforen kommer vi till flygplatsen med 20 min marginal och vi kan andas ut... tills flyget ar forsenat en timma. Iochmed detta skulle vi missa vart anslutningsflyg i Bangalore pa minuten. Men val pa flyget sager en flygvardinna att hon meddelar detta och vi kommer med nasta flyg, sa vi kan andas ut igen.

Framme i Bangalore rusar vi till incheckning med blir nekade medans vi ser planet sta dar. Vi missade alltsa flyget., pengarna i sjon igen. Vi var nu fast i Bangalore kl 23 med inget mer flyg for dagen till Chennai och flyget till Andamanerna skulle ga 5.50 pa morgonen fran Chennai.

Vi grips av panik, men hor oss for om losningen med taxi till Chennai. Overlyckliga fixar vi en (dyr) taxi som garanterar oss att komma fram i tid och vi grater nastan av gladje, satter oss i bilen o slappnar av for nagra timmar.

Nar klockan borjar narma sig 5 pa morgonen fragar jag om vi borjar narma oss, da sager chaufforen 15 mil kvar. Javla idiot tanker jag, da missar vi ju flyget, IGEN. Sagt och gjort kl 7.30 ar vi framme pa flygplatsen och annu en javla dyr flygbiljett i sjon. Far kopa ny flygbiljett och nu ar vi fanimej framme efter javligt mycket om och men.

En sjukt dyr resa, men nu ar vi iallafall i varldens paradis!!!

Kommentarer
Postat av: scatman

alltsa. sotis! LIder med er, men pengar ar bara papper och njut sonder i paradiset. Om tva, EXAKT TVA, veckor ska vi ut till en o som vi har hort ska vara fantastisk. MISS JU

2011-02-23 @ 13:30:48
Postat av: Stina

Fy fasen sån himla otur! Först slappna av och sen spänna sig var 5:e h. Usch jag lider verkligen med er. Men tur iallafall att ni har nått en sådan underbar plats! Tänker på er!

Många kramar!

2011-02-23 @ 14:58:31
Postat av: Bosse med B

Meh, tyst!



puss



2011-02-24 @ 17:45:33
URL: http://davidforlife.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0