kambodja

JA o sa var man i kambodja nu da.

Eter att ha sagt adjo till Vlad, som blivit en del av ressallskapet, akte vi nattbuss vidare soder i Vietnam till Ho chi minh. En bussresa som var sa jakla skon. Sleeping-bus och den har gangen fick vi varsinn sang, istallet for att dela pa stycken. ren LYX!!!

Ankommen i Ho chi minh med tanken att stanna en natt beslutade vi oss istallet for att kora fullt ut (eftresom att bussen fatiskt varit sa bekvam) att ta annu en buss, till huvudstaden i Kambodja- Pnom Phen.

Sa nu sitter jag har pa internetplacet mittemot vart boende. Precis duschat, men kan inte avgora om det ar haret som dropper, eller svetten som rinner. Jag lovar det ar varmt. Det ar tillochmed sa varmt att ni dar hemma inte borde vara avundssjuka. HElt sant.

Har i huvudstaden finns heller inget badplace, och duschen svalkar for en sekund. Basta som finns att gora for svalkning ar att aka tuk-tuk. Idag har vi akt det i 5h mellan olika saker. Vi har bland annat vart vid massgravarna fran Paul Pots tid som diktator, fruktansvart skrammande.

Nu ska jag aterga till championship i svettning.
ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0